Jak připravit přepuštěné máslo | recept

Není máslo jako máslo. Inspirujte se kuchyní našich praprababiček, které neměly lednice a nemohly máslo skladovat v chladu. Díky tomuto videu se naučíte se připravit přepuštěné máslo – budete velmi mile překvapeni jeho výtečnou chutí.

Váš prohlížeč nepodporuje Flash, nainstalujte si jej a pak to zkuste znovu.
3.333335
Průměr: 3.3 (3x)
Váš hlas: Není
Lehké
1 - 1000 Kč
30 minut a více

Komentáře

Přidat komentář

Obsah tohoto pole je skrytý a nebude veřejně zobrazen.
 
 Jak se zbavit tvrdé vody
Tvrdá voda je voda s vysokým obsahem minerálů. Jsou to zejména ionty vápníku (Ca2+) a hořčíku (Mg2+). Přesná tvrdost...
 Jak poznat u feny falešnou březost
Falešná březost zvaná též pseudogravidita je zákeřná nemoc vyvolaná změnou hladiny hormonů během hárání feny. Zatímco v...
 Jak pěstovat levandule
Pěstování levandule se vyplatí. Svými fialovými, modrými, růžovými nebo bílými květy krásně ozdobí a provoní naši...

Mohlo by zajímat

Prohlédnout video

Přesvědčte se, že margarín je možné vyrobit si i doma. Výroba domác...

Prohlédnout video

Recept na domácí máslo. Je jednoduché si máslo koupit, náročnější s...

Prohlédnout video

Milujete léto a grilování? Chcete si připravit skutečné lahůdky, al...

Prohlédnout video

Karlovarský knedlík recept. Na talíři vypadá skvěle a stejně tak i...

Prohlédnout video

Kde rostou houby, tam jsou hody. Aby ne! Zkusme si podle receptu př...

Prohlédnout video

Jogurty kupované v supermarketech už nejsou to, co bývaly. Bohužel....

Prohlédnout video

Kuchařka Anna Demeterová seznamuje zájemce o tradiční romské recept...

Prohlédnout video

Veronika Brendzová vaří tradiční romské jídlo - halušky. Jak říká,...

Prohlédnout video

Cickimen halušky neboli mačkané halušky jsou oblíbeným romským rece...

Prohlédnout video

Čurďi marikľi je tradiční romský recept. Přípravu tohoto originální...

Emailový zpravodaj

Přihlaste se k emailovému zpravodaji JakTak.cz. Pravidelně dostanete nejlepší a nejčtenější, návody a postupy přímo do Vaši emailové schránky.