Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na volby - komunální volby 2014 | rady

Jak na volby - komunální volby 2014 | rady

Jak na volby - komunální volby 2014 | rady. Komunální volby 2014 (volby do obecních zastupitelstev 2014) se uskuteční v pátek 10. a sobotu 11. října 2014. Termín komunálních voleb 2014 vyhlásil prezident Miloš Zeman. Komunální volby 2014 rozhodnou, kdo bude spravovat vaši obec nebo město. Nepodceňujte proto svůj volební hlas. V komunálních volbách 2014 máte možnost vyjádřit spokojenost se současným vedením radnice a potvrdit nebo zvolit nového starostu nebo primátora. Společně s komunálními volbami proběhnou i volby do Senátu. Zde je praktický návod, jak úspěšně vyplnit volební lístky, aby váš hlas nepropadl.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jana Dohnalová (neověřeno) | St, 10/08/2014 - 20:18

V naší malé obci je kandidátní listina složená jen z nezávislých kandidátů. Dám hlas paní, o které osobně vím, že je aktivní a správný člověk. Nezávidím ale voličům, kteří do zastupitelstva volí ve městech, protože kandidáty neznají osobně, jen z poutačů u silnic.

Marcel Dostál (neověřeno) | Čt, 10/09/2014 - 14:36

Způsob hlasování do zastupitelstva je složitý a myslím si, že bude mnoho neplatných hlasů, resp. mnoho voličů se voleb nezúčastní. Je např. vyloučena možnost, aby volič dal hlas straně nebo seskupení a přitom
neměl možnost nesouhlasit třeba s jediným kandidátemí z popředí kandidátky!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.