1

Tyto těstoviny, co vypadají jako radiátorové topení se nazývají " Radiatori "

2

" Fusill ", výborné jsou i barevné.

3

Malé těstovinky, co vypadají jako mašličky se jmenují " Farfalle ".

4

" Rigatoni ".

5

" Conchiglie ", které vypadají jako mušle z moře.

6

" Penne ", výborné se sýrovou omáčkou.

7

" Orzo ", velmi málo známé ale chutné těstoviny.

8

"Anellini "

9

" Acini di pepe "

10

" Gemelli "

11

" Trottole " , výborné do polévek a salátů.

12

"Fettuccini "

13

" Tortellini "

14

" Cannelloni "

15

" Ravioli "

Tipy

Drobné těstoviny se skvěle hodí do polévek a salátů.
Ke křupavým i tlustým těstovinám se dobře hodí krémové bílé omáčky.
K velkým těstovinám se hodí červené omáčky.

Další druhy těstovin: Lasagne, Manicotti (podobné Penne), spaghetti, agnolitti(odboba Raviol)

Klíčová slova

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
5
Average: 5 (1 vote)