1

Jak na maso bez škodlivin - pod grilem netopte papaírem, starým dřevem ani jedlovými šiškami

2

Kokos nahradí uhlí - náhradou za dřevěné uhlí mohou být skořápky kokoku, uhlí z nich vyrobené hoří déle a vydává mnohem silnější žár

3

Výběr oleje - k marinování masa jsou vhodnější oleje, které snášejí vysokou teplotu jako je olivový olej nebo podzemnicový. Rozhodně nepoužívejte olej z obilních nebo kukuřičných klíčků.

4

Marináda - maso se vyplatí přes noc naložit do marinády, dodá totiž masu zvláštní chuť a u drůbežího brání vysýchání.

5

Křupavé kuře - aby bylo kuře křupavé, potírejte ho během grilování pivem.

6

Otáčení masa - maso vždy otáčejte grilovacími kleštěmi, nikdy vidličkou. Z propíchnutého masa unikne cenná šťáva.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3.166665
Average: 3.2 (6 votes)