Co je potřeba

600 g zadního hovězího masa
olivový olej na potření
mletá paprika
mletý pepř
100 g tvrdého sýra
petrželka
bazalka
sůl

1

Hovězí maso určené pro naši přípravu hovězího bifteku nakrájíme na plátky asi 1,5 cm silné a jemně je naklepeme.

2

Kousky masa potřeme olejem a okořeníme.

3

Necháme je pak asi 2 hodiny v chladu odležet.

4

Poté plátky hovězího položíme na rošt a grilujeme po každé straně 6 minut.

5

Při opékání druhé strany před koncem tepelné úpravy posypeme hovězí maso nahrubo nastrouhaným sýrem smíchaným s nakrájenou petrželkou a bazalkou.

6

Hotové bifteky osolíme a podáváme s chlebem a zeleninou.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4.75
Average: 4.8 (4 votes)