Co je potřeba

140 g pomeranče
100 g hroznového vína
140 g kiwi
100 g melounu
220 g ananasu
100 g jahod
140 g skořicového cukru
olej
400 g čokolády
šlehačku
těsto:
25 g vanilkového cukru
250 g hladké mouky
200 ml vody
4 vejce
50 g skořicového cukru
10 ml šťávy z limetky
olej
sůl

1

Do kastrůlku vlijte 200 ml vody, olej a limetkovou šťávu, přidejte sůl, vanilkový cukr a přiveďte k varu.

2

Přidejte mouku a míchtejte na mírném ohni, dokud se těsto nepřestane lepit na stěny. Odstavíme a necháme vychladnout.

3

Po vychladnutí přidáme vejce. Dáme do cukrářského sáčku a vytlačujeme copánky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

4

Po usmažení vyjmeme z oleje a dáme odkapat na ubrousky.

5

Posypeme skořicovým cukrem.

6

Čokoládu si roztavíme a podáváme s ovocem a smaženými copánky.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3
Average: 3 (2 votes)