Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat grilovaný rumsteak

Recept na grilovaný rumpsteak. Rumpsteak - romsteak, je steak z vysokého roštěnce ve Francii zvaného culotte. o různé velikosti, respektive síle. Ve Francii se tomuto steaku také říká contre-filet.

Co je potřeba

4 roštěnky a 180 g
250 Olivový olej
pepř z mlýnku (zelený nebo černý)
20 g feferonková pasta
150 g Anglická slanina
2 pórky

1
Promícháme olej s feferonkovou pastou a s drceným pepřm.
2
Touto marinádou potřeme roštěnky a marinujeme 2hod.
3
Necháme odkapat a dáme na grill rozehřátý na vysokou teplotu.
4
Pórek nakrájíme na malé části ,obalíme plátky angl.slaniny a 5 min spolu s roštěnkami grilujeme.
5
Podáváme se zelenými fazolkami osmaženými se slaninou.
Autor: KJersey
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Recept na peruánský rumsteak. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na recept.
Obrázek není k dispozici
Raději ardénský nebo burgundský? Uděláme si výborný rumpsteak, rozhodla jsem se podělit o svůj recept. Ať už ardénský rumpsteak nebo burgunský rumpste…
Obrázek není k dispozici
Recept na pepřové steaky v pivu. Výborné s grilovanou zeleninou. Pepřové steaky v pivu jsou skvělou kulinářskou delikatesou pro opravdové labužníky, p…
Obrázek není k dispozici
Recept na masové kuličky. Blíží se letní grilování? Vyzkoušejte rychlý a snadný recept. Recept na masové kuličky je zajímavý, jídlo chutné a nepříliš…