Co je potřeba

3 lžíce sádla nebo oleje
1 velká cibule
400 g zadního hovězího
sůl
½ lžičky drceného kmínu
drcený pepř
½ lžičky oregana
100 g paprikové klobásy
hladká mouka
150-200 ml světlého nízkostupňového piva

1

Na sádle nebo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli.

2

Přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme doměkka.

3

Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy zaprášíme moukou a osmahneme.

4

Zalijeme pivem a důkladně povaříme.

5

Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Tipy

K přípravě pokrmu můžeme použít také vepřovou kýtu nebo plecko.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
5
Average: 5 (2 votes)