Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat kuskus s fazolkami a jehněčím masem | recept

Jak udělat kuskus s fazolkami a jehněčím masem | recept

Jak udělat kuskus s fazolkami a jehněčím masem | recept. Ochutnejte něco netradičního a zcela jedinečného. Kuskus pronikl na jídelní stoly ze severoafrických zemí, jedná se o krupici z pšenice, ječmene nebo prosa tvarovanou do kuliček. Je třeba na úvod podotknout, že příprava kuskusu je také trochu netradiční, nevaří se, pouze zalije vodou. Příprava kuskusu je neuvěřitelně jednoduchá, a proto se možná stává hitem domácností. Oblíbený je kuskus se zeleninou, kuskus na sladko i kuskus s kuřecím masem. Podle tohoto receptu si ale připravíte skutečnou specialitu - kuskus s fazolkami a jehněčím masem. Nebudete litovat!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.