Co je potřeba

400 g svíčkové
sůl
drcený pepř
olej
omáčka:
2-3 lžíce ostrého kečupu
1 červená či zelená paprika
1-2 lžíce oleje
1-2 sterilované okurky
2-3 sterilované cibulky
tabasco

1

Svíčkovou nakrájíme na sousta, osolíme, opepříme a rozložíme na mísu.

2

Všechny suroviny na omáčku, kromě tabasca, nahrubo rozmixujeme a dáme do misky.

3

Podle chuti přidáváme pár kapek tabasca a zamícháme.

4

Fondue si hosté napichují na dlouhé vidličky a sami smaží v rozehřátém oleji na stole a dochucují omáčkou.

5

Podáváme s bílým pečivem.

Tipy

Na fondue je třeba koupit speciální zařízení – vařič na stůl, hrnec, dlouhé vidličky.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
0
Zatím nehodnoceno