Co je potřeba

300 g předního hovězího masa s kostí
sůl
1,5 l vody
1 cibule
2 brambory
150 g kořenové zeleniny
2 lžíce sterilovaného hrášku
1 kapie
50 g nalámaných makarónů
polévkové koření
petrželka, pažitka

1

Maso vložíme do osolené vody, přidáme nakrájenou cibuli a přivedeme k varu.

2

Poté teplotu snížíme a vaříme doměkka.

3

Vyjmeme maso, obereme a nakrájíme si ho.

4

Vývar přecedíme.

5

Do vývaru si přidáme na kostky nakrájené brambory, nudličky kořenové zeleniny a kapii.

6

Povaříme.

7

V osolené vodě si zvlášť uvaříme makaróny, které pak scedíme a necháme okapat.

8

Do polévky dáme na kostky nakrájené maso, hrášek, makaróny a prohřejeme.

9

Dochutíme polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou a pažitkou.

Tipy

Místo makarónů můžeme dát široké nudle.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
1.714285
Average: 1.7 (7 votes)