Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou panenku s fazolkami a šalotkou | recept

Jak udělat vepřovou panenku s fazolkami a šalotkou | recept

Jak udělat vepřovou panenku s fazolkami a šalotkou | recept. Výborné jídlo na nedělní oběd nebo sváteční večeři. Pro čtyři porce si připravte 400 g vepřové panenky a 400 g fazolových lusků.

Co je potřeba

4 porce:
400 g vepřové panenky
6 šalotek
40
400 g fazolových lusků
olej na smažení
30 g másla
sůl
pepř

1

Vepřovou panenku omyjeme a osušíme. Poté ji nakrájíme na kostičky.

2

Šalotky oloupeme a nakrájíme. Fazolky očistíme.

3

Na pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm orestujeme vepřovou panenku. Vmícháme šalotky s fazolkami.

4

Když zelenina změkne, vše osolíme a opepříme.

5

Směs zjemníme máslem a odstavíme.

6

Vepřovou panenku s fazolkami podáváme s vařenými brambory. Dobrou chuť!

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.