Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou panenku s fazolkami a šalotkou

03. Prosinec 2012

Recept na vepřovou panenku s fazolkami a šalotkou. Výborné jídlo na nedělní oběd nebo sváteční večeři. Pro čtyři porce si připravte 400 g vepřové panenky a 400 g fazolových lusků.

Co je potřeba

4 porce:
400 g vepřové panenky
6 šalotek
40
400 g fazolových lusků
olej na smažení
30 g másla
sůl
pepř

1
Vepřovou panenku omyjeme a osušíme. Poté ji nakrájíme na kostičky.
2
Šalotky oloupeme a nakrájíme. Fazolky očistíme.
3
Na pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm orestujeme vepřovou panenku. Vmícháme šalotky s fazolkami.
4
Když zelenina změkne, vše osolíme a opepříme.
5
Směs zjemníme máslem a odstavíme.
6
Vepřovou panenku s fazolkami podáváme s vařenými brambory. Dobrou chuť!
Autor: KJersey
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Hostina pro celou rodinu? Výtečná bylinková vepřová pečeně! A tady je recept na skvěle upravenou pečeni. Při přípravě vepřové pečeně postupujeme krok…