Co je potřeba

4 stroužky česneku
400 ml červeného vína
1 lžíce mleté papriky
špetka chilli
sůl
400 g krůtích prsou
svazek naťové cibulky
pórek
2 lžíce oleje
4 lžíci kečupu
mletý černý pepř
150 g mražené kukuřice

1

Česnek utřeme. Do mísy nalijeme 200 ml vína, přidáme česnek, papriku, chilli, sůl a promícháme.

2

Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

3

Vložíme je do marinády, zakryjeme utěrkou a necháme přes noc uležet.

4

Na pánvi rozpálíme olej a krátce orestujeme cibulku nasekanou nahrubo.

5

Vložíme marinované krůtí maso a opečeme. Přidáme nakrájený pórek, kukuřici, vmícháme kečup a přilijeme víno i marinádu.

6

Dusíme 20 minut. Dochutíme solí a pepřem.

7

Vinařův kotlík z krůtího masa podáváme s pečivem.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4.333335
Average: 4.3 (3 votes)