Co je potřeba

4 středně velké rumpsteaky (roštěnky)
1 středně velká cibule
1 lžíce másla
1 lžíce oleje
sůl, pepř
2 lžíce omáčky k pečeni v prášku
1 dcl červeného vína
1 dcl vody

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Z masa odstraníme tuk. Ve velké pánvi rozpálíme olej s máslem a steaky opečeme z každé strany asi 3 minuty.

3

Osolíme, opepříme, vyjmeme a necháme přikryté v teple.

4

Cibulová kolečka dáme do šťávy a dusíme do měkka.

5

Omáčku, víno a vodu rozmícháme a přilejeme ke šťávě s cibulí.

6

Za stálého míchání přivedeme k varu a prováříme dokud nezhoustne.

7

Na talíře rozdělíme maso, přelijeme omáčkou.

8

Podáváme s bramborem pečeným v alobalu.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3.857145
Average: 3.9 (7 votes)