Co je potřeba

1,5 kg krkovice

Marináda:
2 lžíce citronové šťávy
4 lžíce bílého vína
3 lžíce hořčice
1 lžíce medu
2 lžíce oleje
1,5 lžičky soli

Náplň:
plátky anglické slaniny
plátky síra
150 g žampionů
trocha oleje

1

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně.

2

Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso a zabalíme do alobalu.

3

Necháme 24 hodin odležet.

4

Druhý den vložíme do každého rozřezu plátek sýra, plátky žampionů a potřeme olejem.

5

Vložíme opět do alobalu a pečeme při 200°C asi 2 hodiny.

6

Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
5
Average: 5 (2 votes)