kysané zelí recepty

Jak uvařit segedínský guláš z uzeného tofu | recept

I když receptů na segedínský guláš lze vyzkoušet mnoho, ve většině z nich nechybí jako suroviny vepřové maso a kysané zelí. Přesto můžete segedínský guláš uvařit i z dalších surovin, které sice do klasického segedínu nepatří, ale při rozumném...

Jak uvařit couračku s kysaným zelím | recept

Couračka z kysaného zelí recept. Svůj název vydatná couračka získala zřejmě proto, že se polévka z kysaného zelí v domácnostech jedla z jedné mísy. Couračka tak při jídle zanechávala za sebou „couravou stopu“ mezi nádobou a ústy. Tradiční českou...

Jak vařit z kyselého zelí

Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Zůstávají jen pozitiva: je bohaté na vitamin C, představuje vítaný zdroj vlákniny, je chutné a levné...