lák

Jak připravit lahodnou svíčkovou na smetaně | recept

Lahodná svíčková na smetaně | recept. Svíčková se šesti – klasika našich restaurací a jídelen. Domácí chutná ale stejně nejlépe. Co na tom, že se většinou vaří z jiného kusu hovězího masa, než je onen sval, tvarem připomínající svíci, podle kterého...

Jak upéct šťavnaté kuře | recept

Šťavnaté kuře (předem naložené) | recept. Dostal se ke mně recept na pečené kuře, jež se před úpravou nechá odležet v solném nálevu. Musím složit poklonu tomu, kdo tento postup vymyslel. Kuře připravené tímto způsobem je lahodné a velmi šťavnaté....

Jak naložit bílé papriky s hlávkovým zelím | recept

Jak naložit bílé papriky s hlávkovým zelím | recept. Máte-li štěstí a povedlo se vám vypěstovat či levně koupit větší množství paprik a není ve vašich silách je zkonzumovat zasyrova, zkuste nakládané papriky se zelím. V zimě přijdou vhod. Recept je...

Jak si naložit Hermelín a špekáčky | recept

Naložené špekáčky ─ utopenci | recept patří ke specialitám, které dostanete téměř v každé české venkovské hospodě. V mnoha domácnostech se utopenci připravují na různé oslavy, jako malá chuťovka. Aby se pochoutka povedla, nesmí se šetřit na kvalitě...