jaktak.cz

Jak vybrat stahovací spodní prádlo?

Stahovací prádlo dnes už dávno není jenom funkční, ale je velmi elegantní, příjemné a komfortní při nošení. Navíc je prodyšné a z příjemných materiálů. Jak vybírat stahovací prádlo?

Co je potřeba

Každý kus stahovacího prádla je vyroben z pevného, moderního a velice příjemného materiálu, který je také dostatečně prodyšný. Můžete vybírat z několika barev, střihů a typů prádla, jako jsou stahovací kalhotky s vysokým pasem či nohavičkami, spodničky, košilky, topy, body i podprsenky. Které stahovací prádlo bude vyhovovat právě Vám?

Krok 1

Stahovací kalhotky s nohavičkou

Stahovací kalhotky s nohavičkou mohou být doplněny vysokým pasem nebo nižším. Nohavičku zvolte zejména v případě, pokud potřebujete stáhnout svůj zadeček, boky a současně i stehna. U volby velikosti si dávejte raději pozor, aby se vám lem nohavičky nezařezával do kůže, přechod musí být vždy plynulý. Vyšší pas vám pomůže vytvarovat pas i stáhnout bříško. Horní lemy kalhotek jsou dnes opatřeny praktickým silikonovým proužkem, zabraňujícím od sklouzávání kalhotek směrem dolů.

Krok 2

Stahovací kalhotky s vysokým pasem

Pokud potřebujete stáhnout pouze bříško a vytvarovat pas, třeba v době po porodu, budou vám vyhovovat spíše klasické stahovací kalhotky bez nohaviček. Pas je u nich vysoký, sahá téměř až ke spodnímu lemu podprsenky. Některé z nabízených stahovacích kalhotek formují rovnou i zadeček. Bezešvé prádlo je vytvořeno tak, aby se vám kalhotky nerýsovaly pod sukní či kalhotami.

Krok 3

Stahovací kalhotky s nižším pasem

Pokud vám v současné době dělá starosti pouze spodní bříško, můžete zvolit některé z modelů, které podrží bříško v oblasti pupíku. Krásně se vám vytvaruje a budete se cítit mnohem lépe. Stahovací kalhotky s nižším pasem jsou velmi oblíbené.

Krok 4

Stahovací košilky

Ke stahovacím kalhotkám se vám bude hodit i stahovací košilka. Krásně vytvaruje vaši siluetu a přilne k tělu jako druhá kůže. Pod oblečením nebude vidět a výsledný efekt bude opravdu dokonalý.

Krok 5

Stahovací podprsenky a topy

Stahovací podprsenky a topy ocení zejména ženy s větším poprsím. Krásně zpevní vaše ňadra a jsou velmi pohodlné. Oceníte je při relaxaci, během aktivního pohybu i při sportu. Jedinečně vyvinutý podpůrný systém podepře vaše ňadra a udrží je na svém místě i při adrenalinových sportech.

Krok 6

Stahovací body

Stahovací body je velice praktickým kusem spodního prádla. Je velice příjemné na nošení a krásně vám vytvaruje celou siluetu. Navíc se dá rozepnout v rozkroku. Nemusíte na něj celý den myslet, nečeká vás žádné vyhrnování ze sukně a kalhot jako u blůzek nebo klasických košilek. Výhodou je i body bez košíčků, do kterého si pak klidně můžete obléct svou oblíbenou podprsenku.

Krok 7

Stahovací spodničky

Spodnička na ramínka s vysokým pasem je skvělou volbou pro všechny milovnice sukní a šatů, kterým by nohavičkové kalhotky nebyly z nějakého důvodu pohodlné. Čeká vás efekt krásně tvarovaných boků, stehen i pasu. Se spodničkou můžete docílit jedinečné siluety a vzít si je i pod úzké šaty kopírující vaši postavu. Výhodou je i varianta spodničky na ramínka bez košíčků, do kterého si můžete vzít jakoukoliv podprsenku. Tato spodnička se hodí pod každé šaty.

Krok 8

Výběr správné velikosti

Aby mělo stahovací prádlo správný efekt, musíte začít u výběru správné velikosti. U stahovacího prádla dobře měřte a sledujte tabulku velikostí. Volte raději menší velikost, aby prádlo nebylo volné a plnilo svou funkci. V tomto prádle se můžete volně pohybovat, nikde vás netlačí, nutí vás srovnat záda a také zatáhnout břicho. Linie vašich křivek se dokonale vytvaruje. Díky bezešvé technologii stahovací prádlo dokonale přilne k tělu a dělá dojem druhé kůže. Je pod oblečením neviditelné, nenápadné, ale účinné. Zeštíhlující prádlo je ušité tak, aby dokázalo zmenšit vaše problémové partie až o dvě velikosti. Je vyrobeno z jemného elastického mikrovlákna a může být vybaveno bavlněným i antibakteriálním klínkem.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-stahovaci-spodni-pradlo.html