jaktak.cz

Krabice se vždycky hodí. Nikdy nevíte, kdy je budete potřebovat!

Také doma hromadíte krabice? Jak se říká pro strýčka Příhodu? Zřejmě máte v živé paměti situaci, kdy jste je nutně potřebovali a nějak se vám jich nedostávalo. Z tohoto důvodu ale krabice nemusíte hromadit. Naopak vám poradíme, kde je seženete.

Co je potřeba

Krabice můžete mít kartonové či papírové. Jaký je mezi nimi rozdíl? Zatímco krabice papírové jsou vyrobeny, jak ostatně prozrazuje jejich název, z papíru, hlavním materiálem krabic kartonových jsou různé druhy vlnité lepenky. Její síla pak předurčuje odolnost i nosnost krabice. Na trhu se setkáte i s kartonovými krabicemi, které nepoškodí ani velmi těžký náklad.

Krok 1

Druhy kartonových krabic

A jakou krabici byste rádi? Klopovou, výsekovou, archivační, výškově nastavitelnou, poštovní, úložnou, na stěhování nebo spíše na knihy? Na e-shopu obalykredo.cz seženete všechny. Jaký je mezi nimi rozdíl? Samozřejmě že v jejich účelu. Krabici klopovou prakticky zaklopíte a přelepíte lepenkou. Za účelem balení lehčích předmětů jsou vhodné krabice 3VVL, s předměty vyšší hmotnosti si poradí krabice 5VVL a 7VVL. Krabici nastavitelnou pak zase prakticky nastavíte a tím zvětšíte její objem.

Krok 2

Výseková, na stěhování či archivační?

Nechcete ztrácet čas lepením krabice? Pak zvolte krabici výsekovou. Snadno ji složíte i uzavřete. Pro skladování i transport menších předmětů, jako jsou knihy či šperky, jsou přímo ideální. Máte před sebou stěhování? Pak v hledáčku vašeho zájmu jednoznačně budou krabice na stěhování. Různých velikostí i nosností. Za účelem archivace jsou pak vhodné archivační krabice, které zase pojmou veškeré vaše dokumenty.

Krok 3

Opravdu rychlé balení? S pomocí e-krabic!

Speciální kategorií jsou e-krabice, s jejichž pomocí můžete celý balící proces až trojnásobně zrychlit. Jedná se o novou generaci kartonových krabic, které složíte a uzavřete během pár sekund. Na trhu ale najdete i speciální krabice na víno či kartonové tubusy. Ty se zase hodí pro archivaci třeba univerzitních diplomů.

Nabídka trhu je v tomto segmentu zkrátka velmi bohatá. Vybrat krabici, jež plně poslouží vašemu záměru, pak je hračkou.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/krabice-se-vzdycky-hodi-nikdy-nevite-kdy-je-budete-potrebovat.html