jaktak.cz

5 dárků pro pány, které udělají radost i po Vánocích

Lámete si hlavu nad tím, čím obdarovat pod vánočním stromkem vaše blízké? A nemáte ani ponětí, co by potěšilo vašeho partnera, otce, bratra, tchána či kolegy? Pokud máte setkání s rodinou a rozdávání vánočních dárků naplánované až mezi svátky nebo po nich, využijte povánoční či novoroční výprodeje, díky kterým dokážete ušetřit opravdu značnou sumu. A na které dárky byste si měli posvítit? Přinášíme vám několik tipů.

Krok 1

Ruku na srdce, jen málokterý muž se upřímně potěší z nové košile nebo ponožek. Chcete letos darovat svému partnerovi něco originálního? Pak vsaďte na adrenalinový zážitek. Váš partner ho určitě ocení a věřte, že to budou dobře investované peníze. Vyberte zážitek, který bude pro muže, kterého chcete obdarovat, ten pravý. Chtěl by se proletět stíhačkou, skočit si tandem nebo vždy toužil vyzkoušet si let balónem? Nebo ho spíš láká paragliding, jízda na koni či plavba lodi, let vrtulníkem, pivní lázně nebo dokonce kurz jachtingu? Pokud máte doma muže se sportovním duchem, klidně vsaďte i na sportovní potřeby. Pokud navíc využijete skvělé Hervis slevy, váš nákup bude mnohem výhodnější.

Krok 2

Pro ty, kterým záleží na tom, aby se dárek líbil, je výběr parfému opravdu velká výzva. Pokud však najdete ten pravý, spokojenost obdarovaného je více než jistá. Před výběrem parfému určitě nezaškodí malý průzkum. Je váš partner sportovec, dobrodruh nebo byznysmen? Jaké vůně preferuje? Klidně nahlédněte do jeho skříňky v koupelně a nechte se inspirovat. Našli jste orientální vůně, fougerové nebo citrusové? Na základě toho se můžete rozhodnout, jaký typ parfému zvolíte. Široký výběr pánských parfémů a pánské kosmetiky nabízí internetový obchod Notino.cz. A díky jeho výhodným akciovým nabídkám můžete výrazně ušetřit.

Krok 3

V jednoduchosti je krása a vy určitě nic nezkazíte ani v případě, že vsadíte na klasiku. Kvalitní nadčasové doplňky jsou dobrým dárkem pro muže každého věku. Stejně jimi potěšíte nadšeného dobrodruha i muže, který většinu času tráví v kanceláři. Dobrodruha nadchnete například hodinkami s originálním designem v neutrálních barvách nebo kvalitním batohem, který díky svým parametrům zvládne i nejnáročnější výzvy. Byznysmena potěší kožený kufřík, aktovka, ale také opasek, kravata či manžetové knoflíčky.

Krok 4

A to téměř každého muže. Sní o novém smartphonu nebo se zamiloval do nejnovějšího tabletu či počítače? Je fanoušek Xboxu, PlayStationu nebo počítačových her? Neváhejte, využijte výprodej na Alza nebo někde jinde a splňte mu sen. Že máte doma milovníka kávy? To přece není žádný problém. Kromě opravdu pestrého výběru kávovarů zde najdete nejrůznější domácí spotřebiče, sportovní vybavení, televizory, fotoaparáty i videokamery.

Krok 5

Přestože muži obvykle nemají problém s tím, co si obléci, přece jen nezaškodí, pokud jim šatník trošku vylepšíme. A klidně s tím můžeme počkat i na povánoční a novoroční výprodeje. About you, Answear, Zoot, H&M a mnoho dalších e-shopů s módními outfitu s nimi určitě nebudou váhat. Budete překvapeni, jak dobře a levně se můžete obléci doslova od hlavy k patě. Zima sice ještě určitě v novém roce neřekne své poslední slovo, ale vy se už nyní můžete těšit na zlevněné zimní bundy, moderní pleteniny, trendy šály, čepice i rukavice a v neposlední řadě si zákazník určitě přijde na své při výprodeji zimní obuvi.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/5-darku-pro-pany-ktere-udelaji-radost-i-po-vanocich.html