jaktak.cz

Jak vybrat vánoční dárek pro ženu

Už brzy to opět začne. Ve výlohách nejrůznějších obchodů už se co nevidět začnou objevovat vánoční dekorace, aby nám připomněly, že už je čas zamýšlet se nad tím, čím letos své nejbližší potěšíme. Mohlo by se zdát, že vybírat vánoční dárky pro ženy je mnohem snazší než pro muže, ale opak je pravdou.

Existuje sice o něco větší výběr, ale ve výsledku právě to může být kámen úrazu – musíme si být přesně jistí, že sáhneme po tom správném barevném odstínu, vůni nebo stylu. A tak se mnohdy raději uchylujeme k osvědčené klasice, kterou nejenže už nikoho nepřekvapíme, ale ani příliš nepotěšíme, protože stejný vánoční dárek žena dostala už loni a předloni.

Pokud jste se rozhodli vyhledat nějaký tip na vánoční dárek pro ženy, nejspíš na vás v první řadě vyskočilo nějaké to oblečení, kosmetika či šperky. Jenže málokterý muž se v kosmetice vyzná a vybírat ženě bez její přítomnosti oblečení je vysloveně rizikové. Šperky jsou o něco lepší nápad, i když i ty si většina žen raději vybere sama. Navíc ne každá žena si na takové krášlení potrpí. Hezký dárek k Vánocům může být i nějaký zážitek, například víkendový pobyt v luxusním hotelu nebo degustace výběrových vín. Originální zážitkový dárek pro ženu k Vánocům je třeba ale také dárková truhla se zámečkem a pilkou Damboxeo.

Princip této truhly spočívá v tom, že obdarovaná dostane krásnou a precizně zpracovanou dřevěnou truhlu, aniž by ovšem věděla, co se skrývá uvnitř. Truhla je zamčená na zámek a existují dva způsoby, jak se do ní dostat – buď vyluštit indicii a tím i kód zámku, nebo zámeček přeřezat přiloženou pilkou. Překvapení, trochu tajemna a napětí k Vánocům neodmyslitelně patří, takže takový netradiční vánoční dárek perfektně podtrhne štědrovečerní atmosféru.

To, co se bude nacházet uvnitř truhly se zámečkem, máte ve své režii vy. Mezi obsahy, které rozhodně potěší každou ženu, patří třeba dárková truhla s likérem Baileys a spoustou čokoládovo-kávových dobrot i speciálními houpacími sklenicemi. Dárkové balení pro kafařku v sobě zase ukrývá prémiovou kávu z rodinné pražírny doplněnou speciálními kávovými dobrotami. Oblíbený dárek pro ženy je také truhla Damboxeo s přírodní kosmetikou určenou k péči o pleť, tělo i vlasy.

Trochu specifičtější nároky bude určitě splňovat třeba dárková truhla se zámečkem pro milovnice světově proslulého koktejlu gin tonic. Uvnitř najdete vše potřebné pro přípravu a několik dobrot k tomu. Nejlepší vánoční dárek pro dámy, které si rády pochutnávají na tradičních českých specialitách, bude truhla pro gurmánku, kde najdou spoustu regionálních produktů od masa přes zeleninu až po něco sladkého.

A pokud vybíráte dárek na Vánoce pro příznivkyni zdravé bio stravy, i pro ni zde najdete vhodný a smysluplný obsah v podobě kvalitních raw a bio sladkých i slaných produktů. Spirulina, moruše nebo goji je jen zlomek superpotravin, které se v této truhle od Damboxeo.cz nacházejí.

Tyto prémiové dárky můžete ještě vylepšit třeba fotografiemi nebo nejrůznějšími motivy, přidat osobní vzkaz nebo na ně nechat přidat 3D čísla, která budou symbolizovat třeba důležité výročí. Vybírat můžete z více než 200 obsahů, a to nejen pro ženy, ale také pro muže i děti. Vánoční dárky vyřešíte rychle a snadno i díky bleskové dopravě a perfektní komunikaci.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-vanocni-darek-pro-zenu.html