jaktak.cz

Jak najít a využít internetové slevy?

V dnešní době je obzvláště důležité pečlivě zvážit každou investovanou korunu. Nikdy nevíte, kdy se dostanete do finančních potíží v důsledku ztráty zaměstnání, nečekaných výdajů v domácnosti apod. Proto rozhodně není na škodu využívat jakékoliv slevy, které se nabízejí. Možností je v tomto směru celá řada.

Slevy a zvýhodněné ceny v současnosti nabízí snad každý prodejce ve svých kamenných prodejnách, ale také na internetu. V záplavě slev se dá snadno ztratit, mnohdy ani nerozeznáte, zda vybrané zboží kupujete skutečně za atraktivnější cenu, než je pro daný sortiment produktů běžné, nebo vás prodejce jen hodlá obalamutit. Proto je dobré si před každým nákupem nejprve provést alespoň základní srovnání cen. Snadno pak zjistíte, zda se nabízená sleva, respektive zboží za zvýhodněnou cenu skutečně vyplatí, nebo jde jen o reklamní trik.

I díky aktuální nepříznivé situaci, jež panuje v souvislosti s epidemií koronaviru, se značná část nákupů přesunula na internet. Zde obecně bývají nižší ceny za spotřební zboží (elektroniku, oděvy a obuv apod.), ale i tak lze nakupovat ještě výhodněji. Prodejci totiž potřebují uspět ve stále větší konkurenční bitvě, tudíž dávají k dispozici možnost získávat zboží se slevami v řádech až několika desítek procent oproti původním hodnotám. Někdy tyto slevy dávají automaticky, takže stačí jen sledovat cenovky, jež jsou u vámi zvolených produktů v daný okamžik platné.

Zajímavým způsobem je pro prodejce a samozřejmě rovněž koncové zákazníky využití slev v podobě kuponů. Vše funguje na poměrně jednoduchém principu. Slevový kód najdete buď přímo v eshopu prodejce, potažmo jsou souhrnně uvedené na specializovaných webech.

Příkladem budiž portál www.kuponovnik.cz. Na něm se soustřeďují stovky platných slevových akcí pro eshopy s nejrůznějšími druhy zboží. Snadno tak dostanete třeba kupony na nábytek, oděvy, oblečení, elektroniku, ale třeba rovněž služby, pobyty, zájezdy atd. Výběr je skutečně rozmanitý, slev lze docílit prakticky u čehokoliv, nač si vzpomenete a oč máte zájem.

Výhodou je, že na zmíněném portálu máte vše na jednom místě, což vám ušetří nemalé množství času, neboť nemusíte procházet slevy a hledat slevové kódy postupně na webech jednotlivých prodejců.

Krok 1

Když si například chcete koupit nějaký kus nového nábytku, vyberete si na zmíněném webu příslušnou sekci. V ní se vám zobrazí firmy a prodejci, kteří právě nabízejí slevy v tomto sortimentu. Nejčastěji jde o procentuální slevy z pořizovaného zboží, nechybí ale ani nabídky, kdy se ke slevám dostanete na základě vyplnění formuláře, po registraci či při odsouhlasení se zasíláním newsletterů.

Samotný odečet slevy se obvykle aplikuje při samotném nákupu zboží, kdy stačí zadat příslušný promo slevový kód, respektive postupovat podle pokynů prodejce či poskytovatele slevy.

Krok 2

Se slevovými kupony máte možnost uspořit skutečně významné množství peněz. Představte si, že pakliže aktivujete slevové kupóny na nábytek, kdy je vám slíbená cena o desítky procent nižší, nežli je pro ostatní zákazníky, pak například při pořízení nové skříně uspoříte klidně stovky korun. Přitom musíte udělat jen maličkost, která vám zabere maximálně pár minut, spíše však ještě méně času. Vše v klidu a pohodlí domova.

A proč je tento způsob výhodný pro prodejce? Mají možnost oslovit nové zákazníky a prodat více zboží, čímž zvyšují tržby a samozřejmě finální zisky. Slevové kupóny a kódy jsou zkrátka výhodné pro obě strany. Byla by jistě škoda, pokud byste se takovéto šance nezhostili, že?


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-najit-vyuzit-internetove-slevy.html