jaktak.cz

Jak vydělávat více? Udělejte si rekvalifikační kurz účetnictví v Praze

Zvýšení kvalifikace je vždy bonusem pro váš životopis a uplatnění na trhu práce. S tím, jak se stále objevují nové firmy a podniky, existuje několik oborů, ve kterých je poptávka po kvalitních službách a zaměstnancích vždy velká. Konkrétně jde především o účetnictví. Po kvalitním a certifikovaném rekvalifikačním kurzu se totiž můžete rozhodnout, jestli se stanete účetním na volné noze, nebo zaměstnancem v některé firmě. Jak takový kurz funguje a proč se do něj přihlásit? To se dozvíte v tomto článku.

Pro rozšíření kvalifikace je nutné vybrat vždy takový kurz, který je akreditovaný a výsledkem bude platný certifikát. Právě to umožňuje rekvalifikační kurz účetnictví. Ten je s certifikátem od MŠMT. Platnost je tedy celostátně uznatelná a bez problémů doložitelná pro státní i soukromé zaměstnavatele.

Rekvalifikační kurz účetnictví je vhodný pro začátečníky, kteří se chtějí vyznat v této oblasti. Po absolvování se tak otevřou nové možnosti pro uplatnění na trhu práce. Zároveň může jít o skvělou možnost pro všechny, kdo si chtějí účetnictví osvěžit po delší přestávce. Zákony a nařízení se totiž často mění, takže je dobré seznámit se s aktuálně platnými pravidly právě v podobě akreditovaného kurzu s certifikátem.

A jak se přihlásit na kurz účetnictví? Stačí si vybrat město, které vám vyhovuje. Tradičně největší zájem je o rekvalifikační kurz účetnictví v Praze, ale místa se mohou rychle zaplnit i v Brně, Ostravě, Bruntálu, Hradci Králové a dalších českých městech. Není tak problém zvolit si takovou lokalitu, kam to budete mít blízko pro pohodlné dojíždění. Doba trvání kurzu je zhruba 2 měsíce.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vydelavat-vice-udelejte-si-rekvalifikacni-kurz-ucetnictvi-v-praze.html