jaktak.cz

Jak na ochranu před infekcí covid-19? Zásobte se českými respirátory

Špičkovou ochranu před covid-19 nemusíte hledat mezi zahraničními produkty. Kvalitní české respirátory vyrábí značka GOOD MASK. Proč jsou lepší než mnohé jiné?

Problémem respirátorů bývá zejména to, že se přes ně špatně dýchá. Výrobci někdy přidávají zbytečnou vrstvu navíc, často pouze jako marketingový tah, nebo je materiál méně vzdušný. Přitom vzdušnost netkané textilie nemusí ovlivňovat účinnost respirátoru. České respirátory FFP2 od GOOD MASK splňují požadavek na 95% účinnost před viry, bakteriemi, kapénkami i prachem. Jsou přitom nadstandardně prodyšné a lépe se v nich dýchá. Díky tomu budou pro nás i bezpečnější, protože si je prostě nemusíme příliš často sundávat z obličeje.

Řada nositelů roušek se stěžuje, že se jim kvůli nim zhoršuje pleť. Objevuje se akné, nebo má to stávající horší projevy. Na citlivé pleti se objevuje podráždění a zčervenání. GOOD MASK respirátory jsou vhodné i pro problematickou pleť, jelikož bývají prodyšnější, samozřejmě bez ztráty účinnosti. Koupíte je v Dialekarna.cz.

Nebaví vás již bílé respirátory? GOOD MASK uspokojí i ty, kdo chtějí černý, nude, červený, růžový, zelený, oranžový, žlutý či modrý respirátor. Ten je v nabídce dokonce hned v několika odstínech. Respirátory lze v e-shopu Dialekarna.cz koupit kusově i v sadách. K dispozici je i verze, ve které se uplatňuje nanomateriál.

Očkování, hygiena, respirátor, podpora imunity a testování – to je pět pilířů, díky kterým máme vysokou šanci, že se nám nákaza vyhne. Ideální je se pravidelně, nebo alespoň v případě objevení symptomů připomínajících covid-19, otestovat. Nemusíte nikam chodit. Mějte doma k ruce samotestovací antigenní testy. Na Dialekarna.cz koupíte ty výtěrové i ze slin. Určitě se testujte, pokud máte doma neočkovaného člena domácnosti. Což je vlastně případ všech rodin s dětmi mladšími 12 let.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-ochranu-pred-infekci-covid-19-zasobte-se-ceskymi-respiratory.html