jaktak.cz

Tip na atraktivní vánoční dárek v podobě automatu na šipky

Ač se to mnohým z vás nezdá, Vánoce jsou doslova za dveřmi. Není se proto čemu divit, když v obchodech narážíte na stále větší počet lidí, kteří nejspíše zrovna nakupují vánoční dárky pro členy své rodiny, známé a kamarády. Je pravý čas na to, abyste se i vy začali shánět po nějakých dárcích, jinak se snadno může stát, že nákupy těsně před Vánoci nestihnete, případně vás dostanou do zbytečného stresu. Pořídit pěkné dárky lze samozřejmě pohodlně z domova, když využijete internetové obchody. Ve specializovaném eshopu můžete koupit třeba moderní automat na šipky, který potěší doslova celou rodinu.

Elektronický automat na šipky se nepochybně stane hitem u vašeho potomka, pakliže už je alespoň trochu odrostlejší. Okamžitě se pro něj najde důstojné místo v dětském pokojíku, můžete ho ale postavit klidně do obývacího pokoje, dát do předsíně apod., zkrátka tam, kde vám nebude překážet při běžných denních činnostech.

Moderní elektronické automaty na šipky mají řadu funkcí. Samozřejmostí už bývá automatické přepínání hráčů, jichž kvalitní přístroj dokáže běžně pojmout 4 – 6, někdy ještě více. Při výběru konkrétního šipkového automatu vás možná bude zajímat zvuková signalizace, i tato drobnost leckdy bývá rozhodující při nákupu tohoto druhu zábavného hracího zařízení. Co je však podstatné – špičkový automat na šipky do domácích podmínek má rozhodně mít větší množství variant hry. Klasikou jsou 301 a 501, dobří hráči ale jistě náležitě ocení také nejrůznější alternativní hry, díky nimž šipky zkrátka nikdy nezevšední.

K automatu na šipky je samozřejmě zapotřebí pořídit si také odpovídající šipky. Zde je nutné vybírat dle toho, z jakého materiálu je vytvořený terč na automatu. Pro klasické elektronické terče se používají soft verze šipek, jež jsou obvykle vyrobené z plastu. Do profi terčů, které jsou tvořené speciálním materiálem sisalem, pak kupujte takzvané steelové šipky, jež mají ocelové hroty, neboť se do nich lépe zabodnou.

Automat na šipky se stane dárkem, který zcela jistě potěší vaše děti. Je však pravděpodobné, že si jej oblíbí celá rodina, a to možná hned po rozbalení u vánočního stromečku. Domácí automat na šipky samozřejmě nemusí mít mincovník, jako je tomu v případě běžných automatů na šipky v hospodách a hernách. Ale ani tuto variantu nemusíte zavrhovat. Děti si pak do automatu mohou třeba střádat mince a svým způsobem se díky tomu naučí šetřit. Hraní šipek pro ně zároveň bude jakousi odměnou za dobrou práci ve škole či pomoc při domácích činnostech. To už samozřejmě záleží na vás, respektive na vašich dětech a domluvě s nimi.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/tip-na-atraktivni-vanocni-darek-v-podobe-automatu-na-sipky.html