jaktak.cz

Na co si dát pozor při výběru dámské peněženky?

Leckdo by si mohl myslet, že na výběru správné peněženky nijak nezáleží, jelikož ji stejně nosíme neustále v kabelce, batohu nebo kapsách kalhot. Co když ale vyrazíte do divadla a najednou po ruce nemáte nic elegantního? I proto se vyplatí při nákupu peněženky ohlížet na několik věcí.

Pokud patříte mezi ty, kteří nosí pouze jednu peněženku do té doby, než se téměř rozpadne, právě vy si musíte dát při jejím výběru nejvíce záležet. Ale jak se zachovat – elegantní peněženku v minimalistickém stylu, nebo naopak volnočasovější, odvážnější design? Ať už jste zastánkyní čehokoliv, nabídka na Rieker-eshop.cz bude něco pro vás.

Přestože jsou mnoha mýty obestřeny spíše kabelky, dámská peněženka na tom není jinak. Většina žen potřebuje dostatek místa na cenné drobnosti i právě zde. Jenže pokud je peněženka vyrobena z nekvalitních materiálů, nejspíš budete muset každým rokem pokukovat po nových modelech. Naplněná peněženka tak vyžaduje pořádnou odolnost.

I proto bude volba materiálů naprosto stěžejní. Dámské peněženky Rieker zaujmou nejen kvalitním zpracováním z přírodní usně – pokud sáhnete po dámské kožené peněžence, na trable s brzkým opotřebováním můžete rychle zapomenout!

Za zmínku ale stojí i peněženky ze syntetického materiálu, které jsou známé svojí příznivou cenou a kvalitou, včetně pevnosti a odolnosti s jednoduchou údržbou.

Drobné cennosti, bankovky, mince, platební i věrnostní karty, doklady – peněženka dámská  toho musí pojmout opravdu dost. Zároveň ji ale žádná dáma nechce předělat na malou kabelku. Najít optimální velikost dámské peněženky bude patřit k zásadním krokům vaší nákupní cesty. Co říkáte třeba na tuhle peněženku Rieker?

Dámská peněženka Rieker kombinuje eleganci s novodobými vzory.

Velká dámská peněženka má dostatek přihrádek a umožní vám udržovat přehled mezi jednotlivými doklady. U pokladny člověk často spěchá a najít správnou věrnostní kartu může být celkem oříšek. Dostatečně prostorná peněženka, která však nezabere v kabelce příliš místa, ale není žádná utopie. A nemusíte se bát vzít ji i do divadla, kina nebo na slavnostní večeři. Decentní a moderní. Tak jako vy!

Se zipem, nebo na cvoček? Každému samozřejmě vyhovuje něco jiného. Býváte při placení často ve spěchu? Kovový cvoček bude ideální právě pro vás. Díky tomuto prvku se navíc dostane do popředí samotný design. Dámské peněženky na zip budou praktičtější pro ty, kteří potřebují peněženku neustále po ruce. Kvalitní zpracování zipu totiž zajistí dlouhodobou odolnost.

Jak dokonale sladit dámskou kabelku a peněženku? Pokud už vás jednotlivé kombinace hledat nebaví, Rieker-eshop.cz nabízí spolehlivé řešení. Při výběru dámské peněženky budete mít před očima automaticky vygenerovanou kabelku, která by skvěle ladila právě s vaším novým kouskem.

Prémiové modely dámských peněženek budou vypadat nejlépe právě s novou kabelkou - a nezapomeňte ani na obuv - taková kombinace s bílými teniskami bude stát za to!


Zdroj: https://www.jaktak.cz/na-co-si-dat-pozor-pri-vyberu-damske-penezenky.html