jaktak.cz

Jak si zajistit pravidelný příjem | nabídka spolupráce

Jak si zajistit pravidelný příjem | nabídka spolupráce. Máte chuť si přivydělat z pohodlí domova? Prací na DPP ve vámi zvoleném rozsahu a bez nutnosti vlastnit živnostenské oprávnění? Jste domácí kutil, nadšený zahrádkář, chovatel, cestovatel nebo vás baví aranžování, vaření a cokoliv, co by mohlo zajímat i naše čtenáře? Pak je článek určen právě vám, čtěte dále.

Co je potřeba

  • znalost práce s textovým editorem
  • fotoaparát nebo chytrý mobil

Nabízíme vám psaní článků na náš web. Sami si určíte rozsah práce tzn., že na začátku měsíce pošlete seznam témat, která byste mohli a chtěli zpracovat. Obratem odpovíme, potvrdíme vám témata, o které máme zájem a vaším úkolem bude sepsat článek alespoň se čtyřmi odstavci nebo kroky. Kdy článek napíšete záleží jen a jen na vás. Je ale nutné dodržet domluvený seznam. Článek doplníte buď vaší fotografií nebo vybranou z fotobanky s volnou licencí a pošlete do systému.

V podstatě každý, kdo si najde chvilku času a má zájem o dlouhodobější spolupráci. Činnost je vhodná i pro studenty, maminky na mateřské dovolené nebo důchodce.

Každý napsaný odevzdaný článek je honorován. Finanční ohodnocení dostanete každý měsíc na účet. 

Na hlavní stránce našeho webu v zelené liště. Rozklikněte, vybírejte a přemýšlejte, zda-li máte chuť nějakému se věnovat. Můžete samozřejmě psát cokoli napříč všemi kategoriemi.

Dole na naší hlavní stránce v sekci kontakty pište šéfredaktorce. Obratem se ozve a odpoví na vaše případné dotazy.

Nebojte se, seberte odvahu a přidejte se do našeho týmu. Rádi vás mezi sebou přivítáme a vše potřebné naučíme. Redakce


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-zajistit-pravidelny-prijem-nabidka-spoluprace.html