jaktak.cz

Jak správně vybrat pracovní obuv?

V práci strávíme třetinu svého života. Právě proto bychom měli dbát na pečlivý výběr obuvi, aby každý krok nebyl utrpením.

Polobotky, pantofle či gumáky – jakou obuv využíváte ve svém pracovním režimu nejčastěji vy? Ve všech případech by měla splňovat několik základních kritérií. Pojďme se na ně podívat.

Každá práce vyžaduje jinou pracovní obuv. Zdravotní sestra s největší pravděpodobností nebude potřebovat obuv s vyztuženou špičkou stejně jako dřevorubec raději než po sandálech sáhne po pevných botách. Volte proto obuv dle své pracovní náplně a prostředí, ve kterém se pohybujete. Nevíte si rady, oslovte prodejce ochranných pracovních pomůcek PEVI, který vám se vším pomůže. Na výběr je z mnoha druhů:

Pohodlná a prodyšná obuv, která zároveň nikde netlačí, je snem každého chodidla. Abyste se v nových botách cítili skvěle i po celém dni v jednom kole, je potřeba volit kvalitní materiál. A na něm opravdu doporučujeme nešetřit. Kvalitu levné obuvi totiž brzy pocítíte doslova na vlastní puchýře.

Sáhněte třeba po botách z:

Konkrétní typ obuvi i materiál máte, teď už si stačí jen pracovní boty vyzkoušet. Nezapomeňte ještě na tyto tři doporučení.

S výběrem pracovní obuvi pro zaměstnance pomáhá po celé republice společnost PEVI. Kromě bot však nabízí i servis a pronájem pracovních oděvů. Neváhejte ji proto kontaktovat.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-spravne-vybrat-pracovni-obuv.html