jaktak.cz

Dárek pro muže: 7 tipů, které pobaví

Vybrat originální dárek pro pány bývá výzva. Dárek, který pobaví, pak ještě větší. Jestli i vás čeká maraton hledání, začtěte se a inspirujte našimi nápady na dárek pro muže. Začínáme.

Který z následujících výroků byste přiřkli vašemu muži?

  1. „Rád se vracím ke vzpomínkám.“
  2. „Bez akce není zábava.”
  3. „Lidi dělají ten pravý zážitek.”
  4. „Bez pohybu nemohu dýchat.”

Krok 1

Muže s hravou duší, který se rád vrací zpátky v čase k hodinám her na koberci, potěšíte modely strojů.

Mezi nejkvalitnější patří modely značky Bruder. Odpovídají reálnému vzhledu strojů a seženete k nim spoustu náhradních dílů i doplňků. Jsou ideální pro sběratele, ale také pro hry s dětmi. Mezi oblíbené patří Bruder traktor, Bruder valník, Bruder balíkovač, Bruder vlečka i Bruder vlek. K další zábavě, která u mužů boduje, počítáme puzzle nebo třeba lepení modelů.

Krok 2

Akčňák se jen tak nezastaví. Hledá hru, u které se stále něco děje, a kde se bude maximálně bavit. Volný čas si skvěle užije s RC modely SIKU Control. Modely se dají využít pro chvíle strávené ve skupině i hru v jednom hráči. Co nemůže řídit v reálu, snadno dožene odpoledne na koberci. Ovládání traktoru nebo auta totiž muže baví.

Krok 3

Záživnou společenskou hrou uděláte radost muži, který miluje lidi a interakci. Využije ji nejen doma, ale i na menší party. Najdete ji pod pojmy desková hra nebo karetní hra. Oblíbenými kousky jsou edice Activity, Šifry Emila Holuba i společenská hra Krycí jména.

Krok 4

Muži, který potřebuje k životu pohyb, pořiďte zábavu, co ho nenechá zahálet. Ideální volbou je trampolína na zahradu o vhodné nosnosti. Díky skákání vyplaví endorfiny a vylepší kondičku. Pro obyvatele bytu, který nemá k dispozici svou zahradu, může být dobrou alternativou soft tenis. Lze jej snadno přibalit na výlet a bavit se s ním nakonec budete celá rodina.

Další tipy na hry pro děti i dospělé najdete v článku o Siku Control. Seženete je v on-line hračkářství mrakyhracek.cz.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/darek-pro-muze-7-tipu-ktere-pobavi.html