jaktak.cz

Jak na recepty s Mana powder, které si zamilujete

Podívejte se na pět úžasných receptů s inovativním jídlem Mana powder, které obsahuje bioaktivní látky k celkovému ozdravení organismu.

Mana powder je komplexní jídlo v prášku nové generace, které tělu dodá všechny makro i mikro živiny. Ihned po konzumaci se dostaví nový proud energie a dobré nálady, při dlouhodobější konzumaci dochází k posílení imunity, zlepšení trávení i celkové vitality. S práškem je možné v kuchyni experimentovat a vytvářet chutná jídla – na pět skvělých receptů se podíváme i v následujícím článku.

Tip: Díky slevovým kuponům na portálech, jako je Promo-Codes, je možné nakoupit Mana powder s výraznými slevami. Využijte při online nákupu slevový kupon Mana a získejte nutričně kompletní jídlo za zlomek ceny.

Čokoládovo banánový chia pudink

Ingredience:

Příprava:

  1. Smíchejte Mana prášek s vodou a přidejte chia semínka. Vzniklou směs řádně promíchejte metličkou.

  2. Nechte směs odležet alespoň 30 minut, dokud semínka nenabobtnají. Nezapomeňte směs několikrát promíchat, abyste zamezili vzniku hrudek.

  3. Jakmile semínka vsáknou tekutinu, vznikne pudinková hmota, do které vmíchejte rozmačkaný či rozmixovaný banán a nechte v ledničce ztuhnout.

  4. Vychlazený pudink vyjměte z lednice, přendejte do skleněné skleničky nebo misky a ozdobte strouhanou čokoládou a plátky banánu a doprostřed přidejte lžíci ořechového másla.

Ingredience:

Příprava:

  1. Do mixéru vložte prášek Many Origin, přidejte lístky čerstvé máty, na drobné kousky nalámanou čokoládu, led a zalijte vodou.

  2. Všechny ingredience důkladně promixujte a ihned podávejte.

Ingredience:

Příprava:

  1. Do mixéru vložte Manu Origin v prášku, přidejte ananas, zalijte pomerančovou šťávou, kokosovým mlékem a vodou. Přidejte led.

  2. Všechny ingredience důkladně promixujte a ihned podávejte.

Ingredience:

Příprava:

  1. Do mixéru vložte Mana Original v prášku, přidejte kostky ledu, espresso a dolijte vodou.

  2. Všechny ingredience důkladně pomíchejte v mixéru a podávejte čerstvé nejlépe jako osvěžující snídani.

Ingredience:

Příprava:

  1. Do mixéru vložte práškovou Manu, přidejte na kousky pokrájené jahody, rostlinný jogurt, led a dolijte vodou.

  2. Všechny ingredience důkladně promixujte a ihned podávejte.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-na-recepty-s-mana-powder-ktere-si-zamilujete.html