jaktak.cz

Plechové garáže – skvělá alternativa skladovacích prostor pro každého

Komu jsou určeny?

Plechové garáže jsou kvalitní alternativou k drahým betonovým garážím nebo složitým a nákladným masivním garážím. Plechové garáže se používají především jako skladovací prostory nebo místnost na nářadí. Robustní konstrukce holých a neomítnutých plechových garáží si našla mnoho příznivců i mezi hobby mechaniky a zahrádkáři. Nekomplikovaná dodávka a blesková montáž plechové garáže umožňují krátkodobé i dlouhodobé využití bez dlouhého a nákladného plánování. Jsou však k dispozici i ve velmi propracovaných variantách. Tyto plechové garáže jsou pak často jen stěží rozeznatelné od garáže z masivu.

 

 Není divu, že jsou plechové garáže tak oblíbené. Příznivá cena a obrovský výběr rozměrů a modelů jako je například plechová garáž 6x4m nabízí každému kutilovi, ať už se jedná o hobby, zahrádkáře, majitele domu nebo pronajímatele, přesně to správné řešení garáže. Plechové garáže jsou moderní garážové systémy s enormně dlouhou životností. Patnáct a více let zde není nic neobvyklého. Navíc se plechové garáže mohou stavět podle stavebnicového systému, a tak snadno nabízejí možnost pozdějšího rozšíření. Z jednoduchých garáží se snadno stanou dvojgaráže nebo je možné přistavět praktické místnosti na nářadí. Stěny se skládají z jednotlivých stěnových panelů, a to buď profilovaných, nebo plochých. Systém se montuje na místě na základech bez použití speciálních transportérů. Velkou výhodou je také fakt, že pokud se budete chtít přestěhovat, můžete se svou plechovou garáž vzít jednoduše s sebou.

Krok 1

V nabídce jsou standardizované garáže, ale také garáže na míru, přístřešky nebo kotce pro psy. Všechny zmíněné alternativy lze také modifikovat, díky variabilitě materiálů a barev, možnostem dveří a vchodů, tak aby co nejlépe korespondovali s okolním prostředím a byl Vám co nejvíce usnadněn vstup a manipulace s nimi. Ceny montovaných plechových garáží nelze stanovit plošně. Protože jsou však prefabrikované, jsou mnohem levnější než zděné garáže. Kritériem pro stanovení ceny je především materiál, velikost a vybavení. Kromě toho je třeba počítat s případným položením základových desek. Dopravu a montáž provádí mnoho firem jako je například garazeplechove.cz zcela zdarma a spolehlivá společnost by Vám měla konečnou cenu od A do Z sdělit v rámci kalkulace projektu. Plechové garáže, lze snadno vyrobit v libovolných rozměrech a proto jsou skvělým řešením, které Vám usnadní mnoho starostí a dopřejí Vám tolik potřebný prostor, na míru, přesně podle Vašich preferencí.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/plechove-garaze-skvela-alternativa-skladovacich-prostor-pro-kazdeho.html