jaktak.cz

Jak získat sledující na Instagramu?

Instagram patří stále mezi ty nejpoužívanější sociální sítě současnosti. Proto se o to, jak získat sledující na Instagramu, zajímá nespočetné množství lidí. Ať už chtějí získat followers na svůj osobní profil nebo firemní, tak se to často ukáže jako složitější, než se zdá. Proto si zde ukážeme fungující metody, pomocí kterých si můžete zvýšit Instagram sledující během pár dní.

První metodou je dobře známé SFS. I přesto je to ale často opomínané. Tato metoda funguje perfektně na osobních profilech a nebo na zájmově zaměřených účtech. Celá tato metoda vám může získat sledující na Instagramu velmi snadno a to až v takových číslech, že se lze dostat na desítky tisíc followers.

Celý proces této metody je jednoduchý. Stačí si vybrat nějaký Instagram, který má podobný počet followers jako vy a má také podobnou cílovou skupinu. Napište mu do zprávy „Ahoj, dáme SFS?“ a to je už skoro vše. Pokud začínáte na 100 sledujících, pak začátky půjdou opravdu pomalu. Když už se dostanete na tisíce, tak vám z jednoho SFS přibyde klidně 100 sledujících.

Další, velmi oblíbenou metodou je nákup followers. Koupit followers na Instagramu můžete totiž velmi jednoduše za pár korun. Je ale důležité pamatovat na nějaké pravidla během takového nákupu a zároveň si jasně určit vaše očekávání.

Při nákupu sledujících získáte sledující v podstatě do pár minut v některých obchodech. Dávejte si pozor na pofidérní stránky, které se z vás mohou snažit vylákat údaje nebo vám slíbí reálné sledující, ale ve finále dostanete na profil prázdné profily.

Kvalitní obchod po vás nebude chtít téměř žádné údaje, pouze přezdívku. Dbejte na to, aby prodejce nabízel doživotní garanci doplnění, pokud by došlo k úbytku. Například obchod RychleLajky.cz splňuje vše, co potřebujete a garantuje doručení do pár sekund.

Další metodou, jak získat sledující na Instagramu, je sdílet velmi pravidelně Reels. Ať už jde o originální obsah nebo nějaké trendy, podle kterých zrovna tvoříte, přidávejte opravdu ideálně každý den. Nemusí to být extra videa, stačí aby se vám trochu chytly a Instagram sledující začnou ihned přibývat a to klidně po stovkách denně.

Jde ale o časově náročnější aktivitu. Samozřejmě musíte počítat s tím, že pokud chcete získat takovým způsobem tisíce followers, vezme vám to mnoho času. Je to ale skvělý způsob, jak získat opravdu aktivní followers co nejvíce organicky.

Jde o metodu, která pro získání sledujících na Instagram vyžaduje sledující už i jinde. Není tedy pro každého a proto jsme ji zahrnuli jako zcela poslední. Zároveň se týká také předchozího bodu. Pokud budete vytvářet pravidelně Reels, rovnou je nahrajte i na TikTok a YouTube Shorts.

Možná díky tomuto způsobu naženete followers i tam a pomocí nějakých výzev své sledující převedete i na svůj Instagram profil. A nebo ve finále zjistíte, že jsou pro vás hodnotnější sledující na TikToku než na Instagramu.

Pojďme si jasně shrnout, co nyní víme. Získat sledující na Instagramu se může zdát jako těžká úloha, no i přesto existují způsoby, díky kterým si to lze celé ulehčit. Až budete vše testovat, vyzkoušejte všechny možnosti, od těch nejjednodušších, po ty nejtěžší. To by vám mělo garantovat nárůst sledujících, které pro svůj profil chcete.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-ziskat-sledujici-na-instagramu.html