jaktak.cz

Milujete opalování, ale nesnášíte déšť? Pak si pořiďte markýzu

V posledních dnech si začínáme užívat poměrně vysoké teploty a pořádnou dávku příjemných slunečních paprsků. Přesně v tuto chvíli se vracíme na své zahrady, kde vyndaváme lehátka a snažíme se zbavit nezdravé zimní barvy našich těl. V žádném případě nesmíte zapomínat ani na ochranu, protože příliš dlouhý pobyt na slunci a déšť dokážou zkazit zábavu.

Snadný a elegantní způsob

V posledních letech lidé začínají měnit nešikovné slunečníky za mnohem vychytanější markýzy proti dešti. Důvod je celkem jednoduchý. Daný vynález poskytuje mnohem lepší ochranu, dá se pohodlně roztahovat a zase stahovat, přičemž bývá vyrobený z podstatně kvalitnější látky. Nehledě na fakt, že vám nabídne mnohem větší pokrytí.

Velké rozměry markýzy jsou ideální volbou pro náročné zahrádkáře, kteří si rádi užívají pohodlí s celou rodinou i přáteli. Pokud si necháte nainstalovat tuto pomůcku, budete v bezpečí před živly a UV zářením, perfektně ochladíte prostor a prodloužíte životnost zahradního nábytku. Zvolíte-li dobrého výrobce, dočkáte se možnosti získat plachtu širokou až 14 metrů. To bohatě postačí i během grilovací párty.

Kvalita je hlavní

Určitě nezapomeňte vsadit na kazetové provedení. Jeho výhodou je maximální ochrana látky po zatažení do speciální ochranné kazety. Za zmínku stojí i takzvaná kuplovaná varianta, jež je složená rovnou ze dvou dílů. Ty se v případě potřeby mechanicky spojí a vytvoří rozměrově štědré pokrytí.

Jestli jste zastáncem opravdové kvality, pak si nenechte ujít pestrou nabídku společnosti T-shade. Daní profesionálové vyrábí prémiové produkty na míru, takže dosáhnete stoprocentního výsledku. Budete si moci zvolit design plachty, její rozměry i druh kazety. Podívejte se na stránky pod vloženým odkazem a uvidíte sami.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/milujete-opalovani-ale-nesnasite-dest-pak-si-poridte-markyzu.html