jaktak.cz

Jak cestovat více a utrácet méně?

Také jste ještě neabsolvovali vytouženou dovolenou, ale máte to v plánu hned v září nebo na začátku října? Chcete letět za exotikou a užít si sluníčka ve chvílích, kdy už je ho v Čechách méně, než tomu je v létě? Pak se vyplatí sledovat výhodné ceny letenek a za dovolenou značně ušetřit.

Tak jako jiná letiště, i Praha levné letenky nabízí všem, kteří potřebují nebo chtějí využít služeb leteckých společností. Zajímavé letenky určitě najdete u eSky. Vybírat můžete zpáteční letenky, nechybí ani jednosměrné letenky nebo ty s možností jiného návratu.

Je na vás, zda jste spíše pro třídu economy, economy premium, business nebo chcete letět první třídou. Anebo uveďte jen odkud, a kam chcete letět, jaký termín odletu by vám vyhovoval a kdy byste si přáli navrátit se domů. Důležitý je i počet cestujících, abyste se na palubu vešli.

Kupříkladu z Prahy do Španělska – na Malagu můžete právě teď letět už od ceny 3 281 Kč. Do Itálie dokonce od 1 279 Kč, přičemž se můžete podívat do krásné Neapole.

I v případě, že chcete vidět Paříž letenka je vám nadosah za příznivou cenu. Když budete sledovat webové stránky společnosti eSky pravidelně, můžete narazit na letenky do Paříže i za cenu kolem 700 Kč za jednosměrný let. Je ale důležité stránky sledovat trpělivě a pravidelně se dívat na posezónní lety. Může se vyplatit letět z letiště, které máte nejblíže k domovu, a to právě díky levné letence.

Z Prahy do Paříže se dostanete bez mezipřistání s leteckými společnostmi Ryanair, Vueling, Transavia, Air France, ČSA, Smart Wings nebo Iberia. Let trvá asi hodinu a 45 minut, přičemž cena zpáteční letenky lehce po sezóně stojí kolem 3 000 Kč.

V případě, že letíte i s dalším zavazadlem, než je to příruční, zkontrolujte si, zda je v ceně letenky i odbavené zavazadlo. Mnoho společností nabízí tarif „basic“, který je sice levný, ale je bez odbaveného zavazadla. O něco dražíš je pak tarif „economy“, který má v ceně zahrnuto odbavení jednoho kufru či většího batohu. V ceně bývá také občerstvení na palubě letadla.

Více informací a levné letenky Praha najdete na eSky.cz.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-cestovat-vice-utracet-mene.html