jaktak.cz

Jak se odlišuje 3D vánoční stromek od klasického umělého stromečku?

Ozdobený vánoční stromeček k sobě přitahuje obdiv a nadšenou pozornost. Není divu – vhodně zvolené dekorace dělají zázraky, i z nehezkého stromku dokážou vytvořit umělecké dílo, na které můžete být hrdí.

Pod nablýskaným zevnějškem se však častokrát ukrývá jen shluk povislých větviček a další větší či menší nedokonalosti. Nebaví vás už tyto nedostatky maskovat? Nahraďte starý stromeček, který už má nejlepší časy za sebou, modernější variantou.

Umělých vánočních stromků různých druhů a velikostí najdete na trhu nejen v předvánočním období tolik, že si z nich vyberete bez ohledu na to, jaké máte požadavky. Při výběru byste měli věnovat pozornost nejen jejich vzhledu, ale i kvalitě zpracování. Pokud je pro vás důležitá cenová dostupnost, bude pro vás skvělou volbou tradiční umělý stromeček z PVC. Tento materiál je vysoce odolný, a tak ploché 2D jehličí během svátků ze stromku neopadá. 

 Záleží vám především na elegantním a přirozeném vzhledu stromečku? V tom případě zvolte jako hlavní dominantu vaší vánoční výzdoby 3D vánoční stromek. Jeho svěžest, ideální tvar, barva i pichlavé jehličí působí tak realisticky, že jen stěží uvěříte, že se nejedná o živý stromek. Zatímco jeho vnější větvičky jsou třírozměrné, ty uvnitř, které jej opticky zahušťují, mají klasický plochý dvourozměrný tvar.

Kromě věrného vzezření na 3D stromečcích oceníte i jejich nenáročnou údržbu, odolnost a dlouhou životnost. 3D jehličí je vyrobené z polyetylénu a neopadává ani při neustálém skládání a rozkládání, a tak se z krásy tohoto stromečku budete těšit několik desetiletí. 

I když je nádherný i jednoduchý 3D stromek, můžete zvolit i variantu se zabudovanými LED světýlky. Další možností je stromeček se zasněženými větvičkami. Jeho bílá barva je úžasným podkladem pro jakoukoliv barevnou kombinaci, a tak při zdobení můžete klidně popustit uzdu své fantazii. 

 


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-se-odlisuje-3d-vanocni-stromek-od-klasickeho-umeleho-stromecku.html