jaktak.cz

Jak si vybrat dron, abyste s ním byli plně spokojeni?

Stále více rodin i jednotlivců si pořizuje dron. Zájem je stále větší i mezi firmami. Důvodů je mnoho, a k těm nejhlavnějším patří, že je díky dronům možné natáčet úžasná videa ve vysoké kvalitě, stejně jako pořizovat fotografie, které by se vám jinak podařilo zhotovit jen stěží a nákladně.

V prvé řadě je nutné si přiznat, zda jste začátečník, nebo už s dronem ledacos umíte a chcete model kvalitní. Pro začátky postačují levnější typy, které mohou být i ve variantě mini, která je skladná, lehká, ideální pro cestovatele, občasné uživatele nebo ty, kteří od dornů nečekají nic převratného.

Pokud chcete dron kvalitnější, je dobré vybrat si některý z větších se dvěma kamerami, přičemž jedna by měla být 360 °, aby bylo možné zabírat objekty kterýmkoli směrem. Profi řady jsou určeny pro ty, kteří chtějí skutečně špičkové záběry a fotky. Např. pro firmy, cestovní kanceláře, kameramany, fotografy, reklamní agentury…

Před koupí dronu se zaměřte i na to, jaký dosah budete mít, když se dron vzdálí. Další důležitou informací je dolet dronu, nebo na jak dlouho bude moci dron létat. U moderních a nejlepších dronů je doba letu i přes 45 minut. Ovladatelnost se může od konkrétních typů lišit, vždy je dobré se s dronem a ovladačem nejdříve důkladně seznámit a sžít, než se vydáte na delší trasy.

Dron vybírejte i s ohledem na značku. Existují výrobci, kteří jsou na trhu dlouhu a jejichž drony mají za sebou mnoho inovací. Je dobré volit léty prověřenou klasiku, která nezklame. Vybírat můžete i s ohledem na dostupné příslušenství k dronům. Přece jen si rádi koupíme pouzdro, baterii nebo třeba paměťovou kartu, které nám budou vyhovovat.

Mít doma nebo ve firmě kvalitní dron je skvělé. Připraví vám krásné vzpomínky, podíváte se na krásná místa, ušetří peníze firmě za fotografie nebo videa od profesionálů atd. Stačí si vybrat takový, který bude umět vše, co potřebujete.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-vybrat-dron-abyste-s-nim-byli-plne-spokojeni.html