Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na Facebooku propagovat firmu - stránka (page) | rady

Jak na Facebooku propagovat firmu - stránka (page) | rady

Jak na Facebooku propagovat firmu - stránka (page) | rady. Facebook není jen o profilech lidí, ale také o komerci. Na Facebooku se mohou propagovat také firmy. V následujícím návodu si ukážeme, jak si firma může založit stránku na Facebooku a zviditelnit tak díky tomuto marketingovému nástroji svůj byznys.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Bára Lupínková (neověřeno) | Po, 03/31/2014 - 16:52

Ahoj, potřebovala bych vědět, založila jsem si firmu, mám stránku na FB, všechno funguje, ale když si chci na svém profilu dát, že v té firmě pracuji, nenajde mi to nabídku mé stránky, nevíš, jak je to možné? Děkuji za zprávu!!!

The Hipster (neověřeno) | Út, 02/16/2016 - 21:24

Ahoj. Natáčím na YouTube a chci si vytvořit stránku takže jsem se chtěl zeptat jestli je stránka kterou založím nějak propojená s mým osobním profilem (jak všichni víme tak na FB musíme použít své pravé jméno.
Díky za odpovědi.

Radek Konopko (neověřeno) | Út, 11/13/2018 - 01:52

Super, díky za návod. Sám s propagací na facebooku docela bojuji, takže toto mi velmi pomohlo. Propagace na Facebooku je totiž pro moderní podnikání velmi důležitá. Nicméně jsem toho názoru, že ani klasická fyzická propagace by se neměla podceňovat. Mně se například při propagaci mého podnikání velmi osvědčily reklamní plachty.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.