Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bramborák | recept

Jak udělat bramborák | recept

Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný cukrem případně politý smetanou. Nevíte, jak na něj. Poradíme vám, jak bramborák udělat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dáša Braunsteino (neověřeno) | Po, 11/02/2015 - 00:22

nějak v tom bramboráku postrádám vejce. Kdo má rád křupavé bramboráky- zkuste zahustit strouhankou místo mouky.

Další zajímavé články

Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept
Jak udělat čínskou marinádu | recept. Marinády jsou neoddělitelnou částí každého grilování. Zkuste dnes něco netradičního. Čínská marináda je vhodná p…
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Jak udělat chilli con carne | recept
Jak udělat chilli con carne | recept
Jak udělat chilli con carne | recept. Toto mexické jídlo je výborné při velkých akcích. Existuje i vegetariánská verze, známá také jako chilli sin car…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.