Přejít k hlavnímu obsahu

Jak najít brigádu v zahraničí (brigáda pro studenty) | rady

Jak najít brigádu v zahraničí (brigáda pro studenty) | rady

Jak najít brigádu v zahraničí (brigáda pro studenty) | rady. Aupair ve Francii, jahody ve Španělsku, obsluha v Itálii. Zájem o brigády v zahraničí je vysoký. Brigády v zahraničí hledejte však zavčasu. Jinak se vám to nemusí vyplatit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den, narazila jsem nyní na Váš příspěvek. Bohužel neposílám žádnou radu, spíše bych se Vás chtěla zeptat, zda Vám někdo odpověděl a poradil. Také bych chtěla na 2-3 měsíce vycestovat...bohužel jsem nezačla se zařizováním mnohem dřív a nyní jsem celkem bezradná :/ Předem děkuji za odpověď, Katka

Anonym (neověřeno) | So, 01/15/2011 - 00:56

Dobrý den. Známí odjeli pracovat do Anglie, někam do skladu. Zůstali tam asi dva roky. Pracovali také o víkendech, za to měli příplatky. Vydělávali si tam v přepočtu asi 40 tisíc měsíčně, většinu peněz jim ale sežrala režie - týdenní platby za bydlení, dojíždění, jídlo a zábava. Přivezli si pár tisíc, ale hlavně práci v zahraničí berou jako zkušenost a že si mohli zdokonalit angličtinu.

Ondřej Mráz (neověřeno) | St, 05/03/2023 - 12:12

Dobrý den chci se zeptat,

Jak na sezónní brigádu v zahraničí, třeba na 1 měsíc.
Jsou takhle krátké brigády?

Práca v zahraničí (neověřeno) | Čt, 10/11/2012 - 22:50

Velmi dobry clanok..

Stan se Miss B… (neověřeno) | Út, 03/17/2015 - 21:42

Do stylového studia zaměřeného na erotické, relaxační masáže v centru Plzně, přijmeme masérky příjemného vzhledu, štíhlé postavy, 18 - 26 let. POZOR - NEJEDNÁ SE O POSKYTOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB. Požadujeme: Spolehlivost, vystupování na úrovni, základy AJ, znalost masážních technik NENÍ PODMÍNKOU. NABÍZÍME: Výborné plat. podmínky - pro zkušené až 1.200,-/hod, VÝDĚLKY DENNĚ V HOTOVOSTI, flexibilní prac. doba, hosté na úrovni. Nabídky pouze na email s přiloženým, aktuálním fotem a stručným popisem své osoby. Neustále rozšiřujeme náš tým o nové tváře. ZMĚN SVŮJ ŽIVOT.

Stan se Miss B… (neověřeno) | Út, 03/17/2015 - 21:43

Do stylového studia zaměřeného na erotické, relaxační masáže v centru Plzně,
přijmeme masérky příjemného vzhledu, štíhlé postavy, 18 - 26 let. POZOR - NEJEDNÁ SE
O POSKYTOVÁNÍ SEXUÁLNÍCH SLUŽEB. Požadujeme: Spolehlivost, vystupování na úrovni,
základy AJ, znalost masážních technik NENÍ PODMÍNKOU. NABÍZÍME: Výborné plat.
podmínky - pro zkušené až 1.200,-/hod, VÝDĚLKY DENNĚ V HOTOVOSTI, flexibilní prac.
doba, hosté na úrovni. Nabídky pouze na Miss.Boudoir@seznam.cz s přiloženým, aktuálním fotem a
stručným popisem své osoby. Neustále rozšiřujeme náš tým o nové tváře. ZMĚN SVŮJ
ŽIVOT.

Otto Czech (neověřeno) | St, 03/18/2015 - 09:47

Ahoj,
pokud hledáš brigádu na léto nebo máš po škole a chceš vyjet do zahraničí, tak máme pro tebe pracovní nabídku.
Naše firma Otto Czech nabízí práci převážně do skladů, výroby a skleníků. Můžeš si vybrat z mnoha nabídek v Německu a Holandsku. Nezískáš jenom praxi, ale poznáš mnoho nových lidí, nové země, zdokonalíš se v angličtině a němčině. Zabezpečujeme ubytování a dopravu do práce a zpět na ubytovnu.
Registrovat se můžeš již nyní na pobočce v PLZNI nebo OLOMOUCI.
Kontakty:

OTTO Czech, s.r.o.
Přemyslova 5
301 00 Plzeň
Czech republic
email: ottoplzen@ottoworkforce.cz
Mobil: 00420 739541655, 00420 739541656

OTTO Czech, s.r.o.
Palachovo náměstí 1
772 00 Olomouc
email: prace@ottoworkforce.cz
Mobile :00420 603 488 041,00420 603 488 040

Práca a brigád… (neověřeno) | So, 05/16/2015 - 23:10

Kde si nájsť dobrú sprostredkovateľskú agentúru

Širokú ponuku overenej práce môžete nájsť na stránke www.centrumprace.eu , overená spoločnosť s dobrými recenziami vám ponúka prácu a brigády v zahraničí. Okrem tradičnej práce v zahraničí vám táto firma ponúka aj leasing ľudských zdrojov.
Aké sú ponuky práce v zahraničí

Aktuálne si môžete vybrať z práce v zahraničí v rôznych krajinách ako napr. Nemecko, Veľká Británia, Holandsko... Veľký výber prác je v skladoch, mäsiarskychpozíciách, ale aj atraktívna práca na výletných lodiach. Záleží len na vašichschopnostiach ale pri práci v zahraničí je cenené ovládanie jazyka, čo vám pomôže aj pri kariérnom raste.
Brigáda v zahraničí

Najmä pre študentov, alebo tých čo potrebujú preklenúť krátke obdobie bez trvalého pracovného pomeru sú zaujímavé brigády v zahraničí. S nastávajúcou letnou turistickou sezónou sú veľmi žiadaný animátori ale tiež práca napríklad na farme.
Prostredníctvom http://www.centrumprace.eu/ si môžete vybrať jednoducho overenú a dobre platenú prácu v zahraničí. Tiež je tu široká ponuka brigády v zahraničí.

BoBo (neověřeno) | St, 08/17/2016 - 02:12

Olá... Chtěla bych vás všechny strašně moc poprosit o radu a o pomoc. Je vubec možné si ještě teď sehnat nějakou práci či brigádu ve Španělsku?? popřípadě, kde bych ji měla hledat? prace se nebojim, jakekoliv. jen je obtizne, zarizovani zda se mi ... má s tímhle prosím někdo z vás skušenosti ?? muchas gracias :)

Další zajímavé články

Jak najít práci v zahraničí | tipy
Jak najít práci v zahraničí | tipy
Jak najít práci v zahraničí | tipy. Také nejste spokojeni s pracovní nabídkou, kterou vám nabízí naše republika? Není samozřejmě nutné zde přetrvávat.…
Jak najít práci | tipy
Jak najít práci | tipy
Jak najít práci | tipy. Ať už hledáte nové zaměstnání nebo jen přivýdělek, poradíme vám, jak nejlépe postupovat, abyste práci či brigádu nalezli co ne…
gardenie jasmínovitá kvetoucí keřík
Jak pěstovat gardénii | rady
Gardénie (Gardenia) je rod rostlin z čeledi mořenovité (Rubiaceae). Jsou to beztrnné nebo trnité keře, zřídka i stromy. Rod gardénie zahrnuje asi 130…
Jak udělat zahradní ohniště
Jak udělat zahradní ohniště
Jak udělat zahradní ohniště | tipy. K dokonalé relaxaci na zahradě patří posezení u ohně. Vybudování zahradního ohniště zabere dva dny času. Materiál…
Jak se zbavit bradavic bez pomoci lékaře
Jak se zbavit bradavic bez pomoci lékaře
Bradavice jsou nepříjemné a nevzhledné kožní výrůstky, které mohou vyrůst kdekoliv a mohou mít i celkem vážné zdravotní následky. Bradavice patří k tě…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.