Přejít k hlavnímu obsahu

Jak odstranit skvrny od krve

Existuje celá řada běžných skvrn, se kterými se potýkáme. Jednou z velice častých, zejména u dětí, je skvrna od krve. Nechcete-li kupovat speciální čistící prostředky, které vám zaručují stoprocentní úspěšnost s jakýmkoli druhem skvrn, pak jsou následující řádky určeny právě vám. Sepsali jsme pár rad, jak se zbavit skvrn od krve.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ajax (neověřeno) | St, 06/25/2014 - 18:34

Mě babička radila, ať skvrnu od krve zasypu solí :-) Zadal jsem to na internet, a první co mi vyskočilo bylo - zasypte to solí :-D Takže rada nad zlato :-) Objevil jsem ale i další rady.

Aster (neověřeno) | So, 04/16/2016 - 09:04

!!! Nejlepší zkušenost !!! mám s použitím jakéhokoli gelu čí přípravku pro intimní hygienu, kdy se skvrna namočí do vody (nejlépe studené, můžete nechat chvíli odmočit) a pak se s použitím gelu mechanicky vypere. Lze použít na čerstvé i zaschlé skvrny.

AM (neověřeno) | Pá, 09/16/2016 - 11:59

Mam dobrou zkusenost se zlucovym mydlem (zaschla krev - prirodni matrace, na kterou by nemela chemie), maji ho v dm, ale asi i jinde, nemyslim to jako reklamu.

Eurona zkušenosti (neověřeno) | Ne, 08/30/2015 - 10:19

Zkoušela jsem vyprat skrvny nejdříve studoná voda + mýdlo. Trošku se to zlepšilo. Pak jsem vyzkoušela čistit uni na skvrny od Eurona Černý a skvrna je pryč. www.katalogdrogerie.cz

Další zajímavé články

Jak si vyrobit gelovou svíčku | postup
Jak si vyrobit gelovou svíčku | postup
Jak si vyrobit gelovou svíčku | postup. Existuje skupina lidí, která svíčky příliš nemusí a druhá skupina, která je doslova miluje. Gelová svíčka je s…
Jak na skvrny od jahod, borůvek a trávy
Jak na skvrny od jahod, borůvek a trávy
Jak na skvrny od jahod, borůvek a trávy | rady a tipy. Léto je skvělá doba na lenošení na dece či na procházky v lese a pochutnávání si na šťavnatém s…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.