Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zvládnout stěhování snadno a bez obtíží | rady

Jak zvládnout stěhování snadno a bez obtíží | rady

Jak zvládnout stěhování snadno a bez obtíží | rady. Pokud nepatříte k těm šťastlivcům, kteří si objednávají stěhování na klíč, budou se vám hodit následující tipy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Tomáš Jadrný (neověřeno) | Út, 06/17/2014 - 14:26

Ideálně se ještě dopředu domluvit na obhlídce, pokud si nejste 100% jisti, že se vše odstěhuje bez komplikací, někdy je třeba demontáž z důvodu menších průchodů atp. Pak je dobré si zajistit i dostatek prostoru pro stěhovací vozidlo. Mám na mysli parkovací místo co nejblíže stěhovanému objektu, takže na to dopředu myslete. Já mám toto ozkoušeno s www.stehovanibezdriny.cz a byl jsem naprosto spokojený. Vše profesionální a dle dohody.

Verča (neověřeno) | Po, 03/23/2015 - 21:21

Tak většinu bodů jsem poprvé zvládla, aniž jsem si toto přečetla :) Je pravda ale že jsem pedant a záleží mi jako pronajaté místo nechávám druhým nájemcům. My jsme stěhovací službu neměli, ale stěhovali jsme to s pomocí taxíku. Ponaučení do života - příště si zavolám firmu a nebudu poslouchat, že někomu poškrabu auto, ačkoli nebylo čím, protože jsme měli vše krásně zabalené v krabicích z www.obalove-materialy.cz a ještě nějaké starší, které nám prodali a nechali kamarádi. Aby nebyly krabice tak tvrdé, tak jsem rohy ještě oblepila potravinovou fólií, ale očividně to nebylo podle taxikáře dostatečně dobré. No, je to také zkušenost do života a ano, blbost dávat těžké věci do velké krabice - z toho si nesu už také ponaučení :D

Betka (neověřeno) | Út, 04/28/2015 - 20:20

Krásné pojmenování "Vraťte se na místo činu" :) My jsme si chtěli vzít krabice z Lidlu, ale bohužel nám to nevyšlo, protože jsme tam pokaždé přišli už když to bylo pryč. Tak jsme si nakonec objednali krabice přes www.obalove-materialy.cz. Myslela jsem, že toho bude dost, ale ve finále jsme ještě prikupovali pytle na odpad. Netušila jsem, že máme tolik zbytečností:D Stěhováky jsme neměli, ale pomohli nám kamarádi, kterým jsme se odvděčili vínkem a dobrým jídlem;)

Marie35 (neověřeno) | Út, 05/12/2015 - 21:42

Tak my máme oblečení strašně moc :D A právě když jsme se stěhovali tak v Lidlu neměli ty obaly na vysávání, že bychom si tam dali věci a zmrskli tak naše zavazadla. Hodně krabic jsme objednávali z náhodné stránky www.obalove-materialy.cz. Měli i dobré hodnocení a hlavně mi to přišlo, že mě to stojí méně než kdybych kupovala v Ikei či Tescu nějaké krabice.

Další zajímavé články

Jak změnit trvalé bydliště | rady
Jak změnit trvalé bydliště | rady
Jak změnit trvalé bydliště | rady. Změnu trvalého bydliště musí někdy řešit většina lidí. Důvodů k tomu může být mnoho, nejčastěji však stěhování…
Jak na vánoční úklid | praktické rady
Jak na vánoční úklid | praktické rady
Příprava na Vánoce se neobejde bez vánočního úklidu, kterému většinou věnujeme větší péči. Všichni to známe, že během roku na některé práce prostě nez…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.