jaktak.cz

Jak udělat klasické svatební menu

Pokud si nevíte rady, tady je pár rad.

Krok 1

Aperitiv: sklenka sektu

Krok 2

Předkrm: šunková rolka

Krok 3

Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Krok 4

Hlavní chod: Svíčková omáčka s hovězím masem a brusinkami.

Krok 5

Dezert: Svatební dort

Krok 6

Svatební koláčky, chlebíčky

Tipy

Jako předkrm může posloužit také uzený losos s bylinkovou omáčkou, kuřecí koktejl se žampióny nebo třeba plněné rajče. Jako svatební polévka se hodí také slepičí vývar s masem a nudlemi. Servírují se alkoholické i nealkoholické nápoje, k večeru se podávají obložené mísy.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-udelat-klasicke-svatebni-menu.html