Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat plundrované těsto | recept

Jak udělat plundrované těsto | recept

Jak udělat plundrované těsto | recept. Plundrované nebo také překládané těsto je dítě kynutého a listového těsta. Popíši vám svůj recept na plundrované těsto, díky kterému si těsto můžete udělat sami doma. Pojďme na to!

Diskuze k článku

Přidat komentář

romuna (neověřeno) | So, 02/25/2012 - 08:36

Dobrý den,s tím mlékem na plundrované těsto jste se asi spletli,protože když dáte 250ml na 250g mouky,tak vznikne docela řídké těsto a píše se tam,že těsto má být tužší než na buchty,takže mléka bych dala asi tak 100ml.
Díky Romuna

Mirkam (neověřeno) | Ne, 04/12/2015 - 18:32

Ja mam super francouzsky recept na croissanty (from Chef Rachida), ale zadna zloutka do testa nejdou.
Nemate tam chybu? A myslim, ze tam mate zbytecne moc mleka.

Další zajímavé články

Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na Šumavě jsem se setkala se z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.