Přejít k hlavnímu obsahu

Jak napsat anglickou obchodní nabídku | užitečné fráze

Jak napsat anglickou obchodní nabídku | užitečné fráze

Jak napsat anglickou obchodní nabídku | užitečné fráze.Vývoz zboží a služeb do zahraničí je zajímavou možností, jak zvýšit příjmy firmy, a často bohužel i jedinou možností, jak čelit konkurenci. Text nabídky zasílané potenciálním odběratelům by proto měl být dostatečně reprezentativní a samozřejmě i bezchybný. Průvodní dopis ke katalogu nebo jiným reklamním materiálům může být to první, co si zákazník přečte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Anslusus (neověřeno) | Ne, 08/12/2018 - 12:08

Moc díky za zajímavý návod, mě s obchodní angličtinou výrazně pomohl intenzivní výukový kurz angličtiny od https://www.englishstay.cz/ , ale rozhodně se vašimi tipy někdy nechám inspirovat ;-)

Petra Kalousová (neověřeno) | Út, 09/17/2019 - 22:25

Přeložit reklamní brožury bych právě potřebovala. Mám totiž takový menší obchůdek a do budoucna bych ráda expandovala i do zahraničí, takže právě proto by se mi hodilo mít brožury i v angličtině. Jak to tak ale vidím, tak překlad spíš nechám na někom, kdo anglicky opravdu umí a tisk brožur nechám na této tiskárně - https://www.e-abctiskarna.cz/brozury/brozury-katalogy/ Ti mi totiž tiskly i brožury v češtině a ty vypadají naprosto skvěle.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.