Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat gratinované brambory | recept

Jak udělat gratinované brambory | recept

Jak udělat gratinované brambory | recept. Lidé si myslí, že po bramborách se tloustne, ale není to pravda. Pravým důvodem je totiž tuk, na kterém se brambory připravují nebo který se servíruje na stůl ve formě másla nebo smetany. Lidé, kteří se snaží zhubnout nebo zůstat štíhlí, by se měli vyhýbat smaženým bramborám a raději zvolit vařené nebo pečené brambory.
Brambory obsahují sacharidy, bílkoviny a vlákninu. Dodávají nám také vitamín C a draslík.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

 Jak upéct jehněčí špízy | recept
Jak upéct jehněčí špízy | recept
 Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědč…
Jak udělat zapečené brambory | recept
Jak udělat zapečené brambory | recept
Především začátečníkům je určen náš recept na jednoduché a velmi levné zapečené brambory. Proto nabízíme některé tipy a triky, aby se povedly. Do příp…
Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept
Jak udělat francouzské brambory | recept. Recept na pravé francouzské brambory. Nenáročný pokrm na přípravu, šetří naše peněženky. Francouzské brambor…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.