Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat chřestovou polévku | recept

Jak udělat chřestovou polévku | recept

Jak udělat chřestovou polévku | recept. Chřest je zdravá zelenina, která pomáhá udržet tělo ve formě. Obsahuje velké množství vody, bílkoviny i vlákninu a málo tuků i sacharidů. Jíst chřest můžeme pořád, protože 100 g chřestu má jen 22 kcal (94 kJ). Čerstvý chřest můžeme mít po celý rok, nicméně ten nejlepší a nejchutnější chřest je k dostání pouze v sezóně, tedy od poloviny dubna do konce června.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat bylinkovou polévku | recept
Jak udělat bylinkovou polévku | recept. Udělejte si zdravou polévku plnou vitamínů a jara z čerstvých bylinek. Postupujte podle mého receptu na bylink…
Jak udělat selskou polévku | recept
Jak udělat selskou polévku | recept
Jak udělat selskou polévku | recept. Recept na selskou polévku. Výborná lehká zeleninová polévka plná masa a oblíbených těstovin vhodná ke každé příle…
Jak udělat polévku Minestrone | recept
Jak udělat polévku Minestrone | recept
Jak udělat polévku Minestrone | recept. Italové ji říkají velká polévka. Postupujte podle tradičního receptu na přípravku italské polévky Minestrone,…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.