Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně vybrat spodní prádlo pro partnera

Každá žena se v životě jistě ocitla před otázkou, jaké slipy či trenýrky pro svého partnera vybrat. Vybrat spodní prádlo pro muže není žádná věda. Aby se v něm ale muž cítil pohodlně, stačí znát při výběru spodního prádla pár jednoduchých pravidel. Helena Konarovská spolu s redaktorkou M. Čapkovou radí, jaký typ pánského prádla se k jaké postavě hodí. A nakupování trenýrek či slipů pljde lépe!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Radek84 (neověřeno) | Út, 03/06/2012 - 10:51

Dobrý den, plánujete i nějaké video které poradí s výběrem spodního prádla pro partnerku? Líbí se mi pár kousků na http://www.astratex.cz/damske-spodni-pradlo/ ale jsou tam samé "vyvinuté" modelky a přítelkyně je spíš hubenější, takže trochu tápu :-)

Míra (neověřeno) | Ne, 05/12/2013 - 10:42

Hezká moderátorka, asi vnučka Marty Gottwaldové.

Iva F. (neověřeno) | Po, 11/26/2018 - 23:13

Super, děkuju za článek :) Zrovna jsem si prohlížela aktuální Penny leták a zahlédla tam ponožky a trenky za dobrou cenu, tak jsem si říkala, že bych je koupila příteli k Vánocům a k tomu pak ještě nějakou drobnost. Kdyby vás to zaujalo, tak mrkněte do odkazu pod přezdívkou ;)

Vláďa Hroch (neověřeno) | Pá, 01/25/2019 - 01:44

Díky za video. Vzhledem k tomu, že se narozeniny mé přítelkyně pomalu blíží, tak už přemýšlím co jí dám za dárek. A právě mě napadlo, že bych jí možná mohl koupit nějaké hezké spodní prádlo. Díky tedy za rady ohledně výběru. Už jsem se díval po pár eshopech a myslím, že mám pár tipů. :)

Alena Klusová (neověřeno) | Čt, 02/28/2019 - 20:44

Když vybírám nějaké spodní prádlo pro přítele, tak se snažím velikostně vybrat podle toho, které už nosí. Zrovna teď jsem mu chtěla na narozeniny udělat radost spodním prádlem a velikost se mi povedlo trefit perfektně. Měl z něj hroznou radost.

Další zajímavé články

Jak zmírnit kocovinu | rady
Jak zmírnit kocovinu | rady
Jak zmírnit kocovinu | rady. Večírky má rád téměř každý. Pivo i víno teče proudem, všichni se smějí a každou chvíli přistane na stole tác s panáky. Po…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.