Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyrobit domácí vajíčkovou tlačenku | recept

Jak vyrobit domácí vajíčkovou tlačenku | recept

Domácí vajíčková tlačenka | recept. Chystáte-li se na pohoštění rodiny či přátel a přemýšlíte, kterou pochoutkou je pohostit, pak je jistě výborným řešením oblíbená vajíčková tlačenka. Příprava tlačenky je poměrně snadná a výsledek stojí za to. Vajíčková tlačenka ozdobí váš stůl a návštěva si skvěle pochutná. Dostali jste chuť na vajíčkovou tlačenku? Pojďme si ji společně připravit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Nepřihlášený (neověřeno) | So, 03/05/2011 - 18:25

Tenhle recept je známý, před lety ho dělala snad každá rodina. Mimo jiné je tenhle popis napsaný na želatině. Ale děkuji za inspiraci, už jsem na něj zapomněla a ráda si tlačenku vajíčkovou zas někdy udělám.

Adriana Dosedělová | So, 03/05/2011 - 18:37

Děkuji, jsem ráda, že jsem Vás inspirovala. Přiznám se, že jej taky znám z dětství, kdy ji maminka dělávala, jenomže časem jsem na tuhle dobrotu zapomněla... až nedávno jsem si vzpomněla při debatě o vaječných hodech a konečně si recept donesla domů. Je doopravdy skvělý :-)

poetkavlasta (neověřeno) | Po, 06/01/2015 - 12:50

Tato vaječná tlačenka prý byla oblíbeným jídlem Vlasty Buriana.
I mě hodně chutná, mám ji ráda s rozpečenými rohlíky, nebo houskami.Výborně se hodí pro přátelská posezení, protože jí můžeme udělat den předem a pak už to máme bez práce a bez nepořádku v kuchyni.
Na zapití se hodí sklslenka bílého vína. Vlasta

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.