Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyplnit Bytový list - Sčítání lidu, domů a bytů 2011

Podívejme se společně na Bytový list, který vyplňuje jeden z uživatelů bytu. Společně projdeme ty části dotazníku, které nemusí být úplně všem jasné. Spoustu odpovědí na vaše otázky ke Sčítání lidu, domů a bytů 2011 najdete pochopitelně ve vysvětlivkách nebo na webu JakTak.cz. Teď si ve videu vysvětlíme, jak úspěšně vyplnit jeden z formulářů při Sčítání lidu, domů a bytů 2011, a to dotazník pojmenovaný Bytový list.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Bartosova Marketa (neověřeno) | Čt, 03/17/2011 - 10:33

prosim o novy bytovy list

Zuzana (neověřeno) | Po, 04/11/2011 - 14:39

Nechápu proč s těmito dotazy chodíte sem a né na http://www.scitanilidu.cz/ je jasné že vám zde nikdo neodpoví ,protože od toho bylo založeny stránky uvedené výše.

Kazda Jiří (neověřeno) | Po, 04/11/2011 - 23:55

Nedostal jsem bytový list co mám dělat?

Marie Sušňová (neověřeno) | Út, 04/12/2011 - 22:58

Máme prázdný družstevní byt toho času v rekonstrukci.Mám dotaz , zda by měl být vyplněn bytový list tohoto bytu ( trvalý pobyt náme v tomto bytě ).
Máme vlastní dům, kde bydlíme a proto jsme vyplnili veškeré formuláře na této adrese než je byt. Dům má přidělené číslo popisné.
Děkuji za informace

Natálie Jelínková (neověřeno) | St, 04/13/2011 - 14:32

Nechápu,proč chtějí vědět jaké máme majetky,vzdělání a podobné hovadiny?Proč je nezajímá,jaký máme my chudí lidé platy?Jak vyžíváme s tak malými přijmy?No jo to jim je ukradené.Jsou to naprosto zbytečně vyhozené peníze!Místo aby šetřili na sobě,šetří na nás ale za takovou kravinu zase všichni zaplatíme.Hlavně že se tam všichni podplácej.NAŠE VLÁDA JE OSTUDA NAŠEHO STÁTU!Jděte s tim sčítáním do háje!

ivan moros (neověřeno) | Pá, 03/18/2011 - 10:04

Rád bych poznal toho VOLA, který psal koment. či vysvětl. k formulářům a toho2. ještě většího VOLA, který mu to takhle hovadsky vysvětleno schválil. Proč to nenapíšete stručně a jasně? Např. - když nemáte ve sloupci A předtištěn X , vyberte si z nabídnutých odpovědí tu ve Vašem případě správnou a tuto označte X ve sloupci B. KONEC tečka vy CHYTRÝ BLBOUNI.

Jaroslav Hubka (neověřeno) | Po, 03/28/2011 - 20:44

Prosím o radu,jak naložit s tiskopisem k bytu který už neexistuje.Byl zrušen sloučením dvou bytů na jeden.
Děkuji za odpověď J.Hubka

Lenka Štěpánková (neověřeno) | St, 03/30/2011 - 10:45

Dobrý den,chtěla bych pomoc,jak vyplnit bytový list.Byt patří tchánovi,ve kterém žiji s rodinou,protože jsem nevěděla,jaké má rozměry,tak jsem mu ho dala vyplnit,on ho vyplnil celý,ale myslím si,že v otázce číslo 3 se mělo vyplnit jiné bezplatné užívání a on to vyplnil byt v osob.vlastnictví a na druhé straně vyplnil první společně hospodařící domácnost on a svou manželku a nás vyplnil jako dočasně přítomné osoby,chci se zeptat jestli,takhle vyplněný list mám odevzdat na poště a nebo je to špatně a mám přes internet poslat jiný,moc děkuji za odpověď

Lenka Štěpánková (neověřeno) | So, 04/02/2011 - 20:07

proč mi nikdo neodpoví,ale když bude chyba,tak budete vymáhat pokutu,není to nespravedlivé

Lenka Štěpánková (neověřeno) | So, 04/02/2011 - 20:07

proč mi nikdo neodpoví,ale když bude chyba,tak budete vymáhat pokutu,není to nespravedlivé

Vladimír Coufal (neověřeno) | Ne, 04/10/2011 - 10:26

Byt v osobním vlastnictví, ve kterém máme s manželkou nahlášené trvalé bydliště, máme smluvně pronajatý zahraniční firmě. Skutečně bydlíme s manželkou ve vlastním rodinném domě. Prosím o radu, jak správně vyplnit 2.stranu bytového listu, ve vysvětlivkách jsem návod nenašel.

Další zajímavé články

Jak vybrat chladničku
Jak vybrat chladničku
Chladničku vybírejte podle toho, kolik lidí ji v domácnosti bude využívat. Prodejci chladniček uvádějí, že každý jeden člen domácnosti potřebuje objem…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.