Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vybrat správné sluneční brýle | tipy

Jak si vybrat správné sluneční brýle | tipy

Jak si vybrat správné sluneční brýle | tipy. Sluneční brýle nejsou spojeny pouze s horkem a létem, jak by se mohlo zdát. Pro optimální ochranu zraku je vhodné, abyste brýle nosili v celém průběhu roku. Výběr těch správných slunečních brýlí může být ošemetnou záležitostí, poradíme vám, na co si dát pozor.

Diskuze k článku

Přidat komentář

jo a ještě mi došla jedna věc... do společnosti jsou sluneční brýle celkově nevhodné a projevem neslušnosti. Ano sice je známé osobnosti nosí, jako svou image, ale podle etických měřítek by se měli při hovoru s někým druhým sundávat... a to proto, aby ten druhý měl šanci vidět do očí. Ale tohle je zase jiný problém, který se netýká výběru brýlí, ale etikety a společenského chování.

Nepřihlášený (neověřeno) | Út, 04/05/2011 - 23:49

a co takhle ze musi byt hezke? A ze do spolecnosti se nosi jine nez pri sportu? Moje Tom Ford bych za nic nevymenila.

Adriana Dosedělová | St, 04/06/2011 - 10:18

:-) a co je hezké?
Myslíte si, že by si někdo koupil dobrovolně ošklivé?
Tedy a co je ošklivé? To, co je pro vás ošklivé, může být pro jiného tím nejúžasnějším..
A pak ještě jedna úvaha... na co super úžasné a luxusní, drahé značkové brýle, které nesedí?
No to není zas až taková pravda :-) že se na sport nosí jiné a do společnosti jiné.. záleží jestli je máte dioptrické..
Ono jako jistých specifik by se dozajista našlo, třeba jiné brýle jsou vhodné pro ty s oční vadou a ještě i s druhy vad, jiné jsou pro děti... ale k tomu by mohli být určené další specifické články... pokud se to týká všeobecného výběru, řídit by se měl výše danými zásadami, plus tou specifikací a jelikož planeta má několik miliard lidí, může jich být nakonec ohromně široká paleta :-).

Další zajímavé články

Jak uchovat potraviny v létě v chladu
Jak uchovat potraviny v létě v chladu
Jak uchovat potraviny v létě v chladu | rady a tipy. Pokud rádi chodíte v létě na výlety nebo například někam k vodě, určitě jste se setkali s problém…
Jak na bezšamponovou metodu – No poo
Jak na bezšamponovou metodu – No poo
Metoda mytí vlasů bez šamponu začíná být populární, i když pro mnohé určitě překvapující. Anglický název této metody "no poo" je zratkou výrazu n…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.